Látogató számláló

0
1
4
7
2
0
5

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Polar H10 szenzor kit 10 játékos számára

Polar H10 szenzor kit 10 játékos számára

Polar H10 szenzor kit 10 játékos számára

Polar H10 jeladó készlet (10 db) - csapat- és játékos figyeléshez

A Polar H10 pulzusmérő jeladó készletet kifejezetten a Polar Team alkalmazások számára tervezték. Ez egy iPad alkalmazásból és 10 db kompatibilis Polar H10 pulzusmérő jeladóból áll, mellkaspántokkal. Rendelhető H9 és OH1 készlettel is (10 db/készlet).

Bővebben
Várható érkezés :
1 hét
További adatok
Nincs raktáron
339 900 Ft
Nincs raktáron

Részletek

Polar H10 jeladó készlet (10 db) - csapat- és játékos figyeléshez

A Polar H10 pulzusmérő jeladó készletet kifejezetten a Polar Team alkalmazások számára tervezték. Ez egy iPad alkalmazásból és 10 db kompatibilis Polar H10 pulzusmérő jeladóból áll, mellkaspántokkal. Rendelhető H9 és OH1 készlettel is (10 db/készlet).

 

POLAR TEAM APP

A Polar Team alkalmazás használatával, edzőként láthatod az iPad képernyőjén a csapatod játékosainak pontos valós idejű pulzusát. Objektív pulzusadatok egyértelművé teszik, hogy ki fáradt, kinek kell még dolgoznia az erőnlétén, és kinek maradt még tartaléka az edzésen, mérkőzésen.

 

HOGYAN MŰKÖDIK A POLAR TEAM ALKALMAZÁS?

Kövesd az egész csapat teljesítményét, vagy koncentrálj egyszerre egy játékosra. Fedezd fel a különbségeket, és lásd együtt/egyszerre játékosaidat. Hasonlítsd össze valós időben több játékos pulzusdinamikáját a képernyőn. Motiváld játékosaid azzal, hogy edzés közben megmutatod nekik terhelés intenzitásukat. Az edzés után a Polar Team objektív adatokat tár fel a játékosok teljesítményéről. Az adatokat megoszthatod a játékosaiddal és edzői kollégáiddal. Az adatok felhasználásával megtervezheted a következő edzések terheléseit.

HOGYAN LEHET ELINDÍTANI A POLAR TEAM ALKALMAZÁST?

Csak annyit kell tenned, hogy letöltöd az ingyenes Polar Team alkalmazást egy iPad-re, és a játékos adatai mellé párosítod Bluetooth kapcsolaton keresztül a Polar H10 pulzusmérő jeladókat (H9 és OH1 jeladókkal is használhatod).

MIT TUD A POLAR H10 PULZUSMÉRŐ SZENZOR

Ami a pontosságot és a csatlakoztathatóságot illeti, a Polar H10 pulzusérzékelő a legjobb választás, szinte EKG pontosságú pulzus adatokat nyerhetsz!

SŐT!

Már HRV adat exportálásra (Heart Rate Variability – Szívfrekvencia variabilitás) is van lehetőséged a Polar FLOW webes edzésnaplóból, a további magasabb szintű elemzéshez (Kubios, Elite HRV alkalmazásokba), vagy akár sportorvosi, kardiológiai tovább elemzéshez!

Csatlakoztasd a Polar H10-et a Polar Beat alkalmazással - a Polar ingyenes fitnesz- és edzőalkalmazásával - és pontos, valós idejű pulzusszámot közvetlenül a telefonodra is kaphatja a játékos.

…és ha játékosod nem rajong a telefonnal való edzésért?  Semmi gond!!

A Polar H10 segítségével nyomon követheti az edzést a telefon nélkül is, és a befejezés után szinkronizálhatja a pulzus adatokat a Polar Beat-be.

 

PONTOSSÁG

A továbbfejlesztett elektródák teszik a Polar H10-et a Polar történelmének legpontosabb pulzusérzékelőjévé.

 

CSATLAKOZHATÓSÁG

A Polar H10 kompatibilis a legnépszerűbb fitneszalkalmazásokkal, edzőtermi felszerelésekkel és sok más Bluetooth-eszközzel.

 

FRISSÍTHETŐ

A Polar H10 folyamatosan fejlődik az OTA szoftverfrissítésekkel.

 

ÚSZÁSRA IS ALKALMAZHATÓ

A H10 két frekvencián is kommunikál, a Bluetooth mellett többek között az 5 kHz-es átvitel biztosítja, hogy vízben is kiváló, pontos adatokat kapj és figyelemmel kisérd a pulzusterhelésed.

 

BEÉPÍTETT MEMÓRIA POLAR BEAT ALKALMAZÁS HASZNÁLATTAL

A Polar H10 beépített memóriával rendelkezik! Egy edzés adatát rögzítheted a jeladóban, minden egyéb eszköz nélkül! Vedd fel és eddz!

Az adatok átvihetők a Polar BEAT - ingyenes fitnesz és edzés alkalmazásába.

 

KÉNYELEM

Az új Polar Pro mellkaspánt szinte észrevétlen, kényelmes viseletet biztosít a játékosok számára, bőrbarát, puha textilanyaggal, csúszásgátló szilikon pöttyökkel és biztonságos csattal.

 

A POLAR TEAM H10 - 10 KIT TARTALMA

10 x H10 pulzusmérő jeladó pánttal

1x jeladó tartó tok

1x mosózsák

10x C2025 Panasonic elem

Ingyenes Polar Team alkalmazás

Adatok

Cikkszám
92061861

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!