Aktuális akcióink

Látogató számláló

0
0
7
3
8
5
8

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Polar IGNITE - Fekete

Polar IGNITE - Fekete
Polar IGNITE - Fekete
Polar IGNITE - Fekete
Polar IGNITE - Fekete
Polar IGNITE - Fekete
Polar IGNITE - Fekete
Polar IGNITE - Fekete
Polar IGNITE - Fekete
Polar IGNITE - Fekete
Polar IGNITE - Fekete
Polar IGNITE - Fekete
Polar IGNITE - Fekete
Polar IGNITE - Fekete
Polar IGNITE - Fekete
Polar IGNITE - Fekete
Polar IGNITE - Fekete
Polar IGNITE - Fekete
Polar IGNITE - Fekete
Polar IGNITE - Fekete
Polar IGNITE - Fekete

Polar IGNITE - Fekete

A Polar Ignite egy olyan fitneszóra, amely segít elérni a lehető legjobb teljesítményt. A csuklón mért pulzusszámot az óra a Polar Precision Prime™ csuklóérzékelős technológiával méri, a sebességet, a távot és az útvonalat pedig GPS segítségével állapítja meg. A Nightly Recharge™ minden éjjel méri a regenerálódási állapotot, a FitSpark™ edzési útmutató pedig személyre szabott tréningútmutatót biztosít a edzési előzmények, az erőnlét és az aktuális regenerálódási állapot alapján. Az új Sleep Plus Stages™ alváskövetés figyelemmel kíséri az alvásfázisokat (REM, könnyű és mély alvás), és alvásra vonatkozó visszajelzést, valamint számban kifejezett alvásértéket biztosít. A Polar Ignite a Serene™ irányított légzőgyakorlatnak köszönhetően segít a relaxálásban és a stresszoldásban.
Bővebben
Raktáron
71 990 Ft
Szín :
Méret :

Részletek

TELJESÍTMÉNYRE SZABVA


A Polar Ignite a legújabb sporttechnológia és a könnyű kialakítás kombinációja. Akár a fitness-ben, akár más ágazatban szeretnéd mérni a teljesítményedet, a Polar Ignite készen áll. A Polar Ignite lehetővé teszi, hogy minden egyes sporthoz testreszabott beállításokat használj.Jellemzők
A Nightly Recharge megmutatja, hogy a tested mennyire regenerálódott az edzés és a stressz hatásaiból. Az arra vonatkozó információkat kombinálja, hogy mennyire nyugodott le a vegetatív idegrendszered (ANS) az alvás korai szakaszában, valamint, hogy mennyire aludtál jól. Az óra mind az ANS-állapot, mind a kialvadtsági állapotot összeveti a szokásos szinteddel a Nightly Recharge státusz kiértékelése érdekében, valamint a Polar Flow alkalmazásban megjelenített, gyakorlatokra, alvásra és az energiaszintek szabályozására vonatkozó személyre szabott tippek összeállításához.

A FitSpark™ edzési útmutató az igényeidnek megfelelő, használatra kész edzéseket kínál számodra az órádon keresztül. Az edzések úgy épülnek fel, hogy megfeleljenek az edzettségi szintednek, az edzési előzményeidnek, valamint a regenerálódásodnak és a felkészültségednek az előző éjszakádra vonatkozó Nightly Recharge státuszod alapján. A FitSpark minden nap 2–4 edzési opciót biztosít: egy legjobban rád szabott lehetőséget, illetve 1–3 másik alternatívát, amit helyette választhatsz. Naponta maximum négy javaslatot kapsz, összesen 19 különböző edzés közül. A javaslatok kardió-, erőnléti és kiegészítő edzés kategóriákra oszlanak.

A Sleep Plus Stages automatikusan nyomon követi az alvás mennyiségét és minőségét, és megmutatja, hogy mennyi időt töltöttél az egyes alvásfázisokban. Összefoglalja az alvási időd és az alvási minőséged adatait egyetlen könnyedén áttekinthető érték, az alvásérték formájában. Az alvásérték megmutatja, hogy hogyan aludtál a jelenlegi tudományos alváskutatások alapján meghatározott mutatókhoz hasonlítva. Ha összehasonlítod az alvásértéket a szokásos szinteddel, az segíthet annak felismerésében, hogy a napi rutin mely szempontjai befolyásolhatják alvásodat, és melyeken kell változtatnod.

A Serene™ légzőgyakorlat egy olyan stresszkezelő eszköz, amely segít ellazítani a tested és lecsendesíteni az elméd. Lassú diafragmatikus légzésen vezet végig, amelynek egészségügyi előnyeit már bizonyították. A légzőgyakorlatok során az óra visszajelzéseket ad a légzés és a szívdobbanások között eltelt idő összhangjára vonatkozóan. Nyomon követi az egyes nyugalmi zónákban töltött időt, azt az időtartamot, amely során a lassú légzésnek köszönhetően a szív ritmusa követte a légzés ritmusát.


MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓK
Méretek
43 x 43 x 8.5 mm

Csuklópántok
Tartós és kényelmes szilikon. Méretek
S: csukló kerülete 130 és 185 mm között
M/L: csukló kerülete 155 és 210 mm között

Súly
35g csuklópánttal, 21g csuklópánt nélkül

Kijelző
Színes érintőkijelző (IPS TFT), 240x204 pixel felbontású.

Akkumulátor
165 mAh-s lítium-polimer akkumulátor. Akár 17 órás akkumulátor-élettartam edzés módban (GPS és csuklóérzékelős pulzusmérés) és több mint 5 nap karóra módban.

GPS
Integrált GPS és GLONASS. Az Assisted GPS gyors keresést biztosít.

Csatlakoztathatóság
Bluetooth Low Energy. Egyéni USB-kábel a töltéshez és az adatok szinkronizálásához.

Karóra
Idő és dátum. Ébresztő Szundi funkcióval.

A felhasználói felülethez választható nyelvek
Angol, német, francia, olasz, holland, norvég, spanyol, portugál, svéd, finn, dán, lengyel, orosz, török, indonéz, cseh

Vízállóság
Vízálló, 30m mélységig (WR30)


Doboz tartalmaPolar Ignite fitness karóra

Töltőkábel
Tájékoztató

Adatok

Szín
Szín
Méret
M/L
Termékek
Órák
Cikkszám
90071063

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!