Látogató számláló

0
1
4
7
2
0
1

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

POLAR IGNITE 2 PNK/ROSE PET S/M

POLAR IGNITE 2 PNK/ROSE PET S/M
POLAR IGNITE 2 PNK/ROSE PET S/M
POLAR IGNITE 2 PNK/ROSE PET S/M
POLAR IGNITE 2 PNK/ROSE PET S/M
POLAR IGNITE 2 PNK/ROSE PET S/M
POLAR IGNITE 2 PNK/ROSE PET S/M
POLAR IGNITE 2 PNK/ROSE PET S/M
POLAR IGNITE 2 PNK/ROSE PET S/M
POLAR IGNITE 2 PNK/ROSE PET S/M
POLAR IGNITE 2 PNK/ROSE PET S/M
POLAR IGNITE 2 PNK/ROSE PET S/M
POLAR IGNITE 2 PNK/ROSE PET S/M
POLAR IGNITE 2 PNK/ROSE PET S/M
POLAR IGNITE 2 PNK/ROSE PET S/M
POLAR IGNITE 2 PNK/ROSE PET S/M
POLAR IGNITE 2 PNK/ROSE PET S/M

POLAR IGNITE 2 PNK/ROSE PET S/M

FITNESZÓRA GPS-SZEL ÉS OKOS FUNKCIÓKKAL
A Polar Ignite 2 fitneszóra elegáns, egyszerű és okos. Személyre szabott útmutatást kínál az edzésekhez, a regenerálódáshoz és az alváshoz – egy gyönyörűre tervezett óra, amely éjjel-nappal kényelmes viselet.
Bővebben
Várható érkezés :
Raktáron
További adatok
Rendelhető
98 900 Ft
Szín :

Részletek

FITNESS ÓRA GPS-sel és intelligens funkciókkal

A Polar Ignite 2 fitneszóra elegáns, egyszerű és okos. Személyre szabott útmutatást kaphat az edzésekről, a regenerációról és az alvásról - egy gyönyörűen megtervezett órában, amely jól néz ki és kényelmes a nap 24 órájában.

MEGBÍZHATÓSÁG, AMELY KÉSZEN VISELETRE

Ragyogj az Ignite 2-vel! Válassz a különféle színek és kiegészítők közül, hogy tökéletesen illeszkedjen személyiségedhez. Változtasd meg az óra kijelzőjét, hogy megfeleljen a jelenlegi hangulatodnak, és minden helyzetben magabiztosnak érezd magad.

Légy erős, maradj egészséges

Maradjon motivált és törekedj céljaid elérésében. Személyre szabott útmutatással edzéseidhez, alváshoz és regenerációhoz. Jobban megértheted tested, és kialakíthatód a számodra megfelelő egészséges szokásokat.

 

A technológia, amely segít a csúcson maradni

Készítsd el azt az életmódot, amely magabiztosságot nyújt neked a edzés, az alvás és a regenerációs adatok segítségével. Az olyan kiegészítő funkciókkal, mint a zene vezérlése, az időjárás-előrejelzés és a riasztási értesítések - minden megvan, amire szükséged van, hogy erősebb legyél.

 

KÖVETHETED A PULZUSOD A POLAR IGNITE 2 segítségével

Ami a pulzusmérést illeti, a különböző sportágaknak eltérő igényeik vannak. A Polar IGNITE 2 számos pulzusmérő megoldást kínál Önnek - válassza ki azt a módszert, amely az Ön sportjának és körülményeinek leginkább megfelel.

MÉRD A PULZUSODAT A POLAR IGNITE 2 ÓRÁVAL

Ha a pulzusmérésről van szó, a különböző sportágak különböző igényeket támasztanak. A Polar IGNITE 2 több különböző pulzusmérési megoldást kínál – válaszd ki a sportágadhoz és az igényeidhez legjobban illő módszert!

PRECISION PRIME™

A Polar IGNITE 2 a Polar Precision Prime™ érzékelőfúziós technológiájával méri a pulzust a csuklón. Az innovációnk az optikai pulzusmérést más technológiákkal ötvözi, hogy képes legyen figyelmen kívül hagyni minden olyan mozgás okozta interferenciát, amely a pulzusjel zavarásával megbízhatatlan mérési eredményekhez vezetne.

POLAR H10 PULZUSMÉRŐ

Ha páratlan pontosságot szeretnél elérni, párosítsd Polar IGNITE 2 órádat a Polar H10 pulzusérzékelővel – a pulzusmérés aranystandardjával. A Polar H10 pulzusérzékelő és a Polar Pro mellkaspánt optimális választás az intervallumos edzésekhez, az ütős sportokhoz vagy bármilyen sok karmozgással járó edzéshez.

 

A Polar H10 pulzusmérő érzékelő külön is megvásárolható, illetve a Polar IGNITE 2 órával szettként is.

POLAR VERITY OPTIKAI PULZUSMÉRŐ

A Polar Verity egy optikai pulzusmérő, amit viselhetsz a felkarodon vagy az alkarodon is. Nagyszerű alternatíva, ha nem viselhetsz órát a csuklódon sportolás közben, vagy ha a mellkaspántot kellemetlen viseletnek találod. A Polar Verity egy kényelmes textil karpánttal kapható, és egyszerűen fel- és levehető.

 

A Polar Verity egyben az úszók legjobb barátja: csatjával az érzékelő az úszószemüvegre rögzíthető, belső memóriájával pedig az egész úszási edzésszakasz menthető és később feltölthető a Polar Flow alkalmazásba.

A Polar Verity külön vásárolható meg.

A nagy álmoknak jó alvás kell

Regeneráció és alváskövetés a Nightly Recharge ™ segítségével

ALVÁSSAL ALAPOZD MEG A NAPOD!

A Nightly Recharge™ egy éjszakai regenerálódásmérő, amely megmutatja, hogy mennyire regenerálódsz a napi igénybevételed után. Segít optimális választásokat hozni a mindennapjaid során, hogy fenntartsd az általános jólléted és elérd az edzési céljaidat.

MEGTUDHATOD, MENNYIRE REGENERÁLÓDTÁL

A megterhelést követő teljes regenerálódás fontos szerepet játszik a teljesítményed fejlődésében, az optimális napközbeni működésedben, a jólétedben és az egészségedben. A Nightly Recharge megmondja, hogy a testednek mennyire sikerült jól regenerálódnia az edzés és a napi igénybevétel megterheléseiből.

 

OPTIMÁLIS EDZÉS

A Nightly Recharge megmondja, hogy a szervezeted készen áll-e az edzésre, vagy jobban teszed-e, ha inkább egy pihenőnapot tartasz.

 

KIEGYENSÚLYOZOTT ÉLET

A Nightly Recharge segít, hogy a legtöbbet hozd ki a napodból még akkor is, ha alacsony az erőforrásaid szintje.

OPTIMÁLIS VÁLASZTÁSOK A NAPOD SORÁN

A Nightly Recharge egy könnyű és egyszerű módot kínál a regenerálódásod nyomon követésére.

 

AUTOMATIKUS MÉRÉS

Mindössze annyit kell tenned, hogy viseled a Polar terméket az éjszaka során – az éjszakai mérés teljesen automatikusan történik.

 

SZEMÉLYRE SZABOTT TIPPEK

A Polar Flow alkalmazás tippeket ajánl arra, hogy hogyan eddz, aludj jobban és szabályozd az energiaszintedet a nap során.

A TUDOMÁNYOS HÁTTÉR

A megfelelő regenerálódás elengedhetetlen az általános egészség és jóllét biztosításához, valamint az edzéshez és a teljesítmény fokozásához.

 

Az alvás és a vegetatív idegrendszer (ANS) aktivitása közismerten jól jelzik a regenerálódást. A Nightly Recharge az e két megközelítésből származó adatokat kombinálja annak érdekében, hogy segítsen megérteni a regenerálódásodat, és jobb választásokat hozhass a nap folyamán.

 

EDDZ, DE NE HAJTSD TÚL MAGAD!

A FitSpark™ edzési útmutató az igényeidnek megfelelő, használatra kész edzéseket kínál számodra a regenerálódásodnak, az edzettségi szintednek és az edzési előzményeidnek megfelelően. Nem kell többé azon stresszelned, hogy megtaláld a megfelelő edzést – a FitSpark elvégzi helyetted a tervezést!

BÚCSÚT INTHETSZ A STRESSZES EDZÉSTERVEZÉSNEK

Amikor eljön az idő izzadni, a FitSpark edzései készen állnak számodra.

 

HASZNÁLATRA KÉSZ EDZÉSEK MINDEN NAPRA

A FitSpark különböző típusú edzéseket kínál számodra, amelyekből minden nap választhatsz. Az edzéseket könnyedén elérheted a sportórádon.

 

EDDZ, DE NE HAJTSD TÚL MAGAD!

A FitSpark edzések a regenerálódásodnak, az edzettségi szintednek és az edzési előzményeidnek megfelelően optimalizáltak.

 

VALÓS IDEJŰ EDZÉSI ÚTMUTATÓ

Az órád végigvezet az egyes edzésszakaszokon, így csak a legjobb részre kell koncentrálnod: az edzés örömére.

 

VÁLTOZATOS EDZÉSEK

A FitSpark gondoskodik az edzéseid változatosságáról, mivel különböző típusú napi edzések közül választhatsz.

 

AZ AEROB ÁLLÓKÉPESSÉGED FEJLESZTÉSE

A FitSpark kardióedzései különböző intenzitásúak az optimális eredmény eléréséhez.

 

FOKOZOTT ERŐNLÉT

Az erőnléti edzések utasításokat és útmutatást is kínálnak, hogy segítsenek helyesen és biztonságosan végezni a mozgást.

 

ERŐSÍTI A TÖRZSIZMAIDAT, FEJLESZTI A MOBILITÁSODAT

Az erős törzsizmok és a megfelelő mobilitás segítenek megelőzni a sérüléseket és fokozni a teljesítményedet.

 

A TUDOMÁNYOS HÁTTÉR

A FitSpark edzések a WHO felnőttekre vonatkozó heti fizikai aktivitási ajánlásain alapulnak. Az ajánlás 150 perc közepes intenzitású vagy 75 perc kemény kardióedzést, valamint heti két állóképesség-fejlesztő edzést javasol.

ZENE A FÜLNEK

Zene vezérlés funkció

FŐ FUNKCIÓK

 

Beépített GPS

GPS, GLONASS, Galileo és QZSS segített GPS-sel a gyors rögzítési idők érdekében.

 

Hosszú akkumulátor-élettartam

A Polar Ignite 2 akár 5 napot is biztosít óra módban, vagy akár 20 óra folyamatos edzésidőt.

 

LAZÍTSD EL A TESTED, CSENDESÍTSD LE AZ ELMÉD!

A Serene™ egy irányított, mély légzőgyakorlat, amely segít ellazítani a tested és elméd, valamint kezelni a stresszt.

 

ÁLLJ MEG ÉS LÉLEGEZZ!

A mély légzés közismerten egy könnyű és hatékony módszer a stresszkezelésre, az ellenállóképesség kialakítására és a koncentráció javítására. A Serene légzőgyakorlat arra ösztönöz, hogy szentelj egy kis időt magadra, lazíts, és csendesedj le.

 

A STRESSZ SZINTJÉNEK KONTROLLJA

A tudatos légzés segít enyhíteni és csillapítani a tested stresszre adott reakcióit.

 

ÉLVEZD A HOSSZÚ TÁVÚ ELŐNYÖKET!

Ha rendszeresen elvégzed a Serene légzőgyakorlatot, az segíthet a stresszkezelésben, az alvásod minőségének javításában, és az általános jólléted javulását is érzékelheted.

 

ÉPÍTSD BE A MÉLY LÉGZÉST A SZOKÁSAID KÖZÉ A SERENE-NEL!

A Serene több, mint a légzés időzítése: gondoskodik arról, hogy a lehető legtöbbet hozd ki a légzőgyakorlataidból.

 

KÖNNYEDÉN KÖVETHETŐ ÚTMUTATÁS

A Serene végigvezet a gyakorlaton: az óra kijelzőjén az animáció és a rezgéses visszajelzés segít fenntartani egy rendszeres, mély légzési ritmust.

 

VALÓS IDEJŰ VISSZAJELZÉS

A Serene méri a tested gyakorlatra adott reakcióit, és valós idejű visszajelzést szolgáltat biológiai hogylétedről.

 

A HATÁSOK MEGISMERÉSE

A gyakorlatot követően egy összefoglalót fogsz kapni arról, hogy mennyi időt töltöttél a három nyugalmi zónában. Minél magasabb a zóna, annál jobban ráhangolódtál az optimális ritmusra. Minél több időt töltesz a magasabb zónákban, annál több előnyös hatásra számíthatsz hosszú távon.

 

A TUDOMÁNYOS HÁTTÉR

A tudatos légzés bizonyítottan előnyös hatásokat gyakorol az egészségedre. Az egyenletes, rekeszizommal végzett légzési gyakorlatok segítenek az ellenállóság kialakításában és a stressz testben felhalmozódó hatásainak csökkentésében

 

Telefonos értesítések

Maradj kapcsolatban a telefonról érkező értesítésekkel. Értesítéseket kaphatsz a bejövő hívásokról, üzenetekről, e-mailekről, naptáreseményekről és egyebekről.

 

Zene vezérlők

Könnyen navigálhatsz a lejátszási listában, és állíthatod az órát. Időjárás-előrejelzést és értesítéseket is kapsz az óra képernyőjére.

 

Energiaforrások

Nézzd meg, hogyan használja tested a különböző energiaforrásokat egy edzés során. A Polar Ignite 2 energiafelhasználását szénhidrátokra, fehérjékre és zsírokra osztja fel.

 

Heti összefoglaló

Könnyű hozzáférés heti edzésstatisztikához, előzményekhez és tervekhez, közvetlenül az órádon.

 

Kijelző színek

Válasszd ki az óra kijelzőjének színét a többféle lehetőség közül, hogy illeszkedjen az óraszíjához.

 

Időjárás

Ellenőrizze az aktuális időjárási információkat és a 2 napos előrejelzést egyenesen az óráján.

 

Futó program

HASZNÁLJ FUTÁSI TERVET AZ EDZÉSHEZ ÉS VÁLJON ÉLMÉNNYÉ SZÁMODRA A FUTÁS

Készülj egy versenyre, vagy csak válassz ki egy napot, amelyen bizonyos távot akarsz lefutni. Elvégeztük helyetted a gondolkodást, így te koncentrálhatsz a futás élményére.

 

A Futóprogram

Személyre szabott és alkalmazkodó edzésterv, amely egyéni teljesítményadataid alapján készül. Fokozatosan megismer téged az edzési adataidból, és ezeknek megfelelően változik. Eddz az 5 000 km, a 10 000 km, a félmaraton vagy a maraton teljesítéséért.

SZEMÉLYRE SZABOTT

A Futóprogram az edzettségi szintedet veszi alapul, tehát személyre szabott, és figyelembe veszi az aktuális kondíciódat is. Ahogy haladsz előre a program alapján, a fejlődésednek megfelelően módosul, és tudatja veled, ha kicsit beleerősíthetsz, vagy ha kicsit vissza kellene venned.

 

Úszási mutatók

A Polar Ignite 2 automatikusan érzékeli a pulzusszámot, az úszás stílusát, a távolságot, a tempót, az csapásszámot és a pihenőidőket. A távolságot és az csapásszámot a nyílt vízi úszás során is követik.

 

Sport profilok

A Polar Ignite 2 több mint 130 különböző sportágat támogat. Add hozzá kedvenc sportodat az órádhoz a Polar Flow segítségével, és testre szabhatod az egyes sportok során az órádon látható adatokat.

 

Pulzusérzékelő mód

A Polar Ignite 2 segítségével nyomon követheti és megjelenítheti az élő pulzusszámot alkalmazásokban, Bluetooth-kompatibilis tornatermekben vagy a Polar Clubban alkalmazásban.

 

POLAR FLOW

A Polar Flow alkalmazás és webszolgáltatás az edzési-, aktivitási- és alvási adataid tárháza.

 

Tervezd meg és elemezd az edzéseidet!

Tervezd meg az edzéseidet az önálló alkalmaktól kezdve a teljes időszak kialakításáig, és ismerd meg a teljesítményed legapróbb részleteit a kiterjedt edzéselemzési eszköztárral.

 

Kövesd nyomon az alvásod és a napi aktivitásod!

Megtekintheted az alvási statisztikáidat, és tippeket kapsz a napi aktivitási célod eléréséhez.

 

Oszd meg az edződdel!

Oszd meg az edzésadataidat az edződdel vagy személyi edződdel az ingyenes Polar Flow for Coach szolgáltatással.

 

Élj közösségi életet

Megoszthatod a legfontosabb eredményeket, csatlakozhatsz a kívánt csoportokhoz, és segítséget kérhetsz a Polar Flow-közösségtől a céljaid eléréséhez.

 

CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Kapcsolat az online sportközösségekkel

Strava

TrainingPeaks

MyFitnessPal

Endomondo

Nike+ Run Club

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓK

Méretek

43 x 43 x 8,5 mm

 

Súly

35 g csuklópánttal, 21 g csuklópánt nélkül.

 

Kijelző

Kézmozdulatra aktiválódó, színes érintőkijelző (IPS TFT) környezetifény-érzékelővel (ALS). Mindig bekapcsolat állapotú opció edzési módban. Kijelző felbontása: 240x204. Dragontrail üveglencse.

 

Akkumulátor

165 mAh-s lítium-polimer akkumulátor. Akár 20 órás akkumulátor-üzemidő edzési üzemmódban (GPS és csuklón mért pulzus), óra üzemmódban pedig 5 nap folyamatos pulzusméréssel.A többféle energiatakarékossági lehetőség akár 100 óráig is növelheti az akkumulátor élettartamát

 

Anyagok

Üvegszállal erősített polimer ROZSDAMENTES ACÉL funkciógyűrű és gomb.

 

Csuklópántok

Fekete és ezüst: TPU műanyag, ROZSDAMENTES ACÉL csat.

Egyéb színek: Szilikon, ROZSDAMENTES ACÉL csat.

Méret:

A csukló kerülete 130-210 mm

 

A csomagban két szíjméret áll rendelkezésre.

 

GPS

Beépített GPS, GLONASS, Galileo, QZSS. A GPS támogatás gyors keresést biztosít.

 

Csatlakoztathatóság

Bluetooth Low Energy (BLE). Egyéni USB-kábel a töltéshez és adatszinkronizáláshoz.

 

Óra

Idő és dátum. Figyelmeztetés szundi funkcióval. Stopperóra és visszaszámláló.

 

Érzékelők

Kompatibilis a Polar BLE pulzusmérővel.

 

Vízálló

Vízálló 30 méterig (ISO 22810, úszáshoz alkalmas)

 

Önálló mód

Beállítható és használható más eszközök vagy kapcsolódás nélkül (korlátozott memóriakapacitás az adattároláshoz). Az összes jellemző, funkció és korlátlan felhőtárhely eléréséhez csatlakoztasd az órát a Polar Flow-hoz, amely ingyenes alkalmazásunk és webszolgáltatásunk, valamint sport- és edzési adataid tárháza.

 

A DOBOZ TARTALMA

Polar Ignite 2 fitneszt óra

További csuklópánt nagyobb méretben

USB-töltőkábel

Polar IGNITE 2 használati útmutató

Tájékoztató

 

Adatok

Szín
Szín
Termékek
Pulzusmérő órák
Cikkszám
90085186

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!