Látogató számláló

0
1
4
7
2
0
5

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Hírek

Polar Verity Sense VS. Polar H10 és Polar H9

2021.07.05 12:39
Polar Verity Sense VS. Polar H10 és Polar H9

POLAR VERITY SENSE VS. POLAR H10 ÉS POLAR H9 - MELYIK PULZUSMÉRŐ A MEGFELELŐ SZÁMOMRA?

Mindhárom a Polar innovatív pulzusszám-követő technológiájával van felszerelve. Mindhárom Bluetooth® és ANT+ segítségével csatlakoztatható a legkülönfélébb edzőeszközökhöz, alkalmazásokhoz és Polar sportórákhoz. Mindháromnak vannak olyan speciális felhasználási esetei, amelyekben igazán ragyognak.

De honnan tudod, hogy melyik pulzusmérő szenzor a megfelelő számodra?

Az egyik fontos tényező, amely megkülönbözteti a Polar Verity Sense-t a Polar H10 és a Polar H9-től, hogy a Polar H10 és a H9 mellkason hordható mellkaspánttal, míg a Polar Verity Sense egy optikai pulzusérzékelő, amelyet a karodon viselhetsz, az úszószemüvegedre csíptetheted, vagy szinte bárhol a testedre helyezheted, ahol jól illeszkedik a bőrödhöz.

Bár mind a mellkaspántos, mind az optikai érzékelők mérik a pulzusszámot, de ezt más-más módon, más-más technológiával végzik.

A mellkasi pánt a szív elektromos aktivitását méri, és ez a pulzusszám mérésének legpontosabb módja. Az optikai pulzusmérő szenzor a vérerek méretének változását méri LED-fények és egy fényérzékelő segítségével - végső soron hihetetlenül pontos pulzusmérést biztosít hatékonyan.

Egy másik praktikus dolog, hogy a mellkaspánt elektródáinak nedvességre van szükségük a működéshez, ami azt jelenti, hogy a mellkaspánt érzékelő működéséhez víznek kell kéznél lennie. Az optikai pulzusmérő szenzornak nincs szüksége nedvesítésre, így gyorsabban és könnyebben kezdheti el az edzést.

VÁLASSZD A POLAR VERITY SENSE-T, HA...

MAXIMÁLIS MOZGÁSSZABADSÁGOT SZERETNÉL

A Polar Verity Sense bárhol viselhető a testeden - a karodon, az úszószemüvegedre csíptetve, vagy bárhol máshol, ahol szorosan a bőrödhöz simul. Csoportos fitneszóra indul? Vegye fel. Készen állsz arra, hogy nyomon kövesd a kimerítő emelkedőt a kerékpározásod során? Vegye fel. Hideg reggeli kocogás? Érti a lényeget.

A Polar OH1-ből továbbfejlesztett Polar Verity Sense az optikai pulzusérzékelők új generációjához tartozik - a jobb használhatóság érdekében frissített szoftverrel és jobb akkumulátor-üzemidővel tervezték, szélesebb bluetooth-tartományt és nagyobb memóriát biztosít. A Polar Verity Sense akár 30 órányi edzést biztosít hihetetlen pontossággal - így minden mozdulatot mérhetsz.

AZ ÚSZÁS AZ ELSŐ SZÁMÚ SPORTOD

A Polar Verity Sense egy praktikus úszószemüveg pántklipszet tartalmaz, így úszás közben kényelmesen a halántékodhoz szorítva viselheted.

A Polar Verity Sense belső memóriája akár 600 órányi edzésadatot is képes tárolni. Ezt követően könnyen szinkronizálhatod az adataidat a Polar Flow alkalmazással.

A MELLKASPÁNT VISELÉSE KÉNYELMETLEN ÉRZÉS

Ha a mellkaspánt viselését nehézkesnek találod, és nem szeretnéd, hogy bármi is akadályozzon az edzésedben, válaszd a Polar Verity Sense-t.

Bővebb információért Kattints IDE

VÁLASSZD A POLAR H10-ET...

PROFI SZINTŰ PONTOSSÁGÉRT

A Polar H10 a Polar történetének legpontosabb pulzusmérő érzékelője, amelyet számos profi sportoló választ. Mindezek után nem kell profinak lenned ahhoz, hogy élvezhesd a profi szintű pulzusmérést

A Polar Pro szíjjal és annak extra interferenciát megakadályozó elektródáival és csúszásgátló szilikonpöttyökkel kiegészítve a Polar H10 maximális pontosságot biztosít a pulzusmérésekhez, rögzítve az edzésekkel járó összes csúcsot és mélypontot.

ULTRA-HOSSZÚ EDZÉSÉRT

A Polar H10 akkumulátora körülbelül 400 órán át tart, így könnyen belátható, hogy a Polar H10 a legjobb választás az ultrahosszú edzésekhez.

INTERVALLUMOS EDZÉSÉRT

A Polar H10-et nehéz felülmúlni, ha rendkívül pontos pulzusmérésről van szó gyors tempójú helyzetekben, például egy kemény intervallum edzésen. A Polar Pro szíj biztonságos illeszkedést és a lehető legkevesebb zavaró tényezőt biztosítja.

Bővebb információért Kattints IDE

VÁLASSZA A POLAR H9-ET...

A PULZUSSZÁM-KÖVETÉS A FONTOS

Ha egy egyszerű és megfizethető árú, mégis kiváló minőségű készüléket keresel a pulzusszámod követéséhez, a Polar H9 kiváló választás.

MEGFIZETHETŐ ÁR, MÉGIS RENDKÍVÜL MEGBÍZHATÓ PULZUSMÉRÉS

A mellkas a legjobb hely a pulzusszám követésére, mert a mellkaspánt a lehető legközelebb helyezkedik el szívedhez. A Polar H9 a Polar Soft szíjjal érkezik, amely könnyen használható és mosható.

POLAR FLOW ÉS MÁS FITNESZALKALMAZÁSOK

Ha egyetlen pulzusmérőre vágysz, amelyet csatlakoztathatsz a telefonodhoz, de szinte bármilyen Bluetooth® és ANT+ eszközhöz is, a Polar H9 az neked való. Használd a Polar Flow-val vagy bármely más kedvenc fitneszalkalmazásoddal.

Bővebb információért Kattints IDE

AZ ÖSSZEFOGLALÓ

Polar Verity Sense és a Polar H10, illetve a Polar H9 pulzusérzékelők közötti alapvető különbségek.

Bár vannak különbségek, jó, ha szem előtt tartod, hogy mindhárom érzékelő sokoldalú, és az itt felsoroltakon kívül sok más felhasználási célra is alkalmas. Mindháromnak az a végső célja, hogy lehetővé tegye az okosabb edzést a pulzusszámmal.

https://www.polar.com/hu/termekek/pulzusmero-szenzorok