Látogató számláló

0
1
3
8
1
4
8

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Érdekesség

Multisport vagy Fitnesz

2021.04.27 10:24
Multisport vagy Fitnesz

Vantage M2 vagy Ignite 2? Ez a kérdés!

 

Szóval, boncolgassuk a legegyszerűbben.

A POLAR VANTAGE M2, órát úgy tervezték, hogy optimalizálja az edzés és multisport teljesítményt, és segítse a normál, mindennapi életet. Minden olyan funkciót biztosít, amire szükség van a sportos élethez.

A POLAR IGNITE 2, órát úgy tervezték, hogy egyensúlyt teremtsen életmód, jóllét és fitneszcél között. Képessé tesz arra, hogy bátran élj, fejezd ki magad, álmodj nagyot és birtokold a napjaidat, hogy magabiztosságot sugározz.

A Polar Vantage M2 a teljesítményre készült és a funkcióra tervezték.

Keményen dolgozik, mint Ön, hogy az edzés szintjét növelje, személyre szabott útmutatással és adatokkal segítve Önt céljai elérésében, valamint olyan okosóra funkciókkal, mint a zene vezérlése, időjárás-jelentések.

Bármilyenek is legyenek az edzési céljai, a Vantage M2 személyre szabott útmutatást kínál az edzésintenzitás optimalizálásához, és biztosítja, hogy elegendő minőségi pihenést kapjon a teljes regenerációhoz.

A Polar futóprogrammal az egyéni eredményei alapján kap edzésterveket a futóteljesítmény maximalizálása érdekében, míg a FitSpark™ napi edzésvezető, igény szerinti edzéseket kínál a regeneráció, fittségi szint és edzéselőzményt szem előtt tartva.

A Training Load Pro™ funkció részletes betekintést nyújt edzésekbe és a test megterhelésébe, a FuelWise™ funkció pedig egy intelligens üzemanyag-utánpótlás asszisztens, amely segít megtalálni az optimális módját annak, hogy a hosszú edzések során is feltöltse az energia raktárakat és a legjobb teljesítményt nyújtsa.

Miután megragadta a napot, az Nightly Recharge™ funkció segít a regenerálódásban és a másnap reggelre való felkészülésben azáltal, hogy automatikusan méri az éjszakai regenerálódást.

A Sleep Plus Stages™ alváskövetéssel pedig megismerheti alvási szokását, és elkezdheti megérteni, hogy a minőségi alvás mennyire létfontosságú az általános egészséghez, jólléthez és teljesítményhez.

A Polar Ignite 2 az élethez készült és a fitneszhez tervezték

Gyönyörű, könnyen kezelhető, és tele van olyan funkciókkal, amelyek biztosítják, hogy mindig a csúcson maradj. Azért tervezték, hogy harmonizálja az egyensúlyt a fitnesz és a mindennapi élet között.

Az olyan okos funkció csomagjával, mint az Nightly Recharge™, a Sleep Plus Stages™ alváskövetés és a Serene™ légzőgyakorlat, valamint a FitSpark™ edzésvezető. Személyre szabott edzésjavaslatokat, alvási és regenerálódási útmutatást és olyan alapvető okosóra funkciókat kapott, mint a zene vezérlése, időjárás-jelentések.

Az egyszerű, személyre szabott adatokkal és útmutatással, valamint a heti összefoglalókkal, amelyekkel nyomon követheti a fejlődését. Az Ignite 2 segít egészséges szokások és fitneszrutinok kialakításában, míg a Training Load Pro és a Polar Running Program edzéstervekbe való betekintést nyújt az edzések fokozásához.

Emellett alvás- és regenerálódás-követést is kapsz, hogy megértsd, hogyan befolyásolja az alvás minősége az egészséget és a jóllétet, valamint az energiaforrásokat.

Mindezt egy gyönyörűen megtervezett, testre szabható órában, amelyhez számos szín és kiegészítő szíj közül választhatsz, hogy bátran kifejezhesd személyiségedet és ambícióidat.

Egy kis szépség a benned rejlő vadállatnak!

  

SZÓVAL, MI A KÜLÖNBSÉG?

Nos, természetesen mindkét óra alapfelszereltségként rendelkezik iparágvezető technológiánkkal és világhírű csukló alapú pulzusméréssel, mindkettő integrált GPS-szel, és mindkettő rendelkezik energiatakarékossági lehetőséggel, de az egyes órák egyedi tulajdonságai abban a környezetben vagy helyzetben érvényesülnek, amelyre azokat szánták.

A POLAR VANTAGE M2 TÖKÉLETES...

Azoknak, akik a határaikat a feszegetik, keményen edzenek és a legjobb teljesítményt szeretnék nyújtani a különböző multisportokban.

Ön célorientált, és szeretné nyomon követni a fejlődését, nyomon követné az edzéseket és elemezni az adatokat, hogy fejlessze magát és javítsa teljesítményét úszás, futás, kerékpározás vagy bármely más sportágban.

Ha ambiciózus sportoló vagy, akinek célja a maratonokra, triatlonokra, állóképességi sportokra és versenyekre való felkészülés, akkor a Polar Vantage M2-t kell választani.

 

A POLAR IGNITE 2 TÖKÉLETES...

Azoknak, akik rendszeresen szeretnének edzeni, javítani általános egészségi állapotukon és megtalálni a megfelelő egyensúlyt a mentális és fizikai jólét között.

Önnek nem a sport a középpont, de szeretne jobban összpontosítani a fitneszre, beillesztve azt elfoglalt életmódjába. Személyre szabott útmutatást és napi szintű motivációt szeretne, hogy a testre és lélekre vonatkozó céljai elérésének útján maradjon, hogy jól nézzen ki és jól is érezze magát.

Ha kedvtelésből és szabadidőben edz, szórakozásból csapatsportokat űz, csoportos órákon vesz részt, edzőterembe jár, jógázik, erőnléti, funkcionális vagy cross-tréninget végez, és szeret gyalogolni, futni, úszni vagy kerékpározni, akkor válassza a Polar Ignite 2 készüléket.

 

ÖSSZEGZÉSBEN

Mindkét órát úgy tervezték, hogy támogassa viselőjének életmódját és igényeit. Mindkettő rendelkezik okosóra funkciókkal, mindkettő jól néz ki, és mindkettő segít abban, hogy erősebb és fittebb légy - de csak a tisztánlátás kedvéért itt a Polar Vantage M2 vs Polar Ignite 2 egymás mellett, egy könnyen érthető, sallangoktól mentes, összehasonlító táblázatban: