Látogató számláló

0
1
3
8
1
4
8

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Érdekesség

POLAR GRIT X – Szabadtéri kalandokhoz

2021.05.28 15:39
POLAR GRIT X – Szabadtéri kalandokhoz

Outdoor társat keresel a jövőbeli kalandokhoz? Akár a következő szabadtéri élményedet tervezed, akár már szemet vetettél egy adott túraútvonalra, szükséged lehet egy kis társaságra?

Esetleg valakire, aki emlékeztet a tankolásra (bölcsen), tudja, mikor fog esni az eső, és megmutatja a visszaútvonalat, ha esetleg eltévednél?

Igen, kitaláltad - a Polar Grit X, kültéri sportóra segíthet ebben, egyesítve a stílust, az erőt és az új kültéri edzésfunkciókat.

KINEK IS AJÁNLANÁNK!

A Polar Grit X egy outdoor multisport óra azoknak, akik az utakat részesíti előnyben, legyen szó trail runningról, hegyi kerékpározásról, túrázásról, síelésről, hegymászásról...

Vagy talán egyszerűen csak egy robusztus és stílusos órát keresel, amely támogatja az edzéseidet és nyomon követi a mindennapjaidat (beleértve az olyan alapvető dolgokat, mint az alvás és a kalória)? Ebben az esetben a Polar Grit X lehet az a társ, akit keresel. 

 

NÉZZÜK!

A Polar Grit X-et úgy tervezték, hogy egy robusztus, strapabíró kültéri óra érzetét keltse anélkül, hogy extra súlyt helyezne a csuklójára. Mindössze 64 grammot nyom, de a katonai szabványnak (MIL-STD-810G) megfelelő felépítésnek köszönhetően elég tartós ahhoz, hogy a legdurvább körülménynek is ellenálljon.

Emellett jól is néz ki, így az erdőtől az irodáig bárhol viselheti.

Az akkumulátor élettartamát a hosszú, többórás vagy akár többnapos kalandok támogatására optimalizálták, és különböző energiatakarékossági opciók állnak rendelkezésre, hogy a legextrémebb körülményeket is végig bírja.

MI AZ ÚJDONSÁG?

Az örök kedvencek - a FitSpark™ edzésvezető, a Nightly Recharge™ regenerációs mérés és a Training Load Pro™ - mellett a Polar Grit X egy csomó új funkcióval is rendelkezik, amelyeket a leghosszabb, legepikusabb, szabadban töltött edzések támogatására optimalizáltak.

Íme, a legfontosabb funkciók legfontosabb jellemzői:

MARADJON ENERGIKUS A FUELWISE™ SEGÍTSÉGÉVEL

Automatikusan emlékeztet, hogy tankolj az edzés alatt, és még azt is kiszámolja, mennyi üzemanyagot kell magaddal vinned, hogy biztonságban tudj célba érni.

A FuelWise egy intelligens üzemanyag-utánpótlási asszisztens, amely a hosszú edzések alatt is energiával tölt fel.

Ha pedig hajlamos vagy elfelejteni a folyadékpótlást útközben, egy kézi ivásra emlékeztető, amely segít, hogy a hidratáltsági szintedet az edzések alatt is fenntartsd.

EMELD MEG A CÉLJAIDAT A HILL SPLITTER™ SEGÍTSÉGÉVEL

A Hill Splittert úgy tervezték, hogy emelje céljaidat, és új szintre emelje a hegyi edzésedet.

A Hill Splitter egy új, egyedülálló funkció, amely automatikusan felismeri az emelkedőket és lejtőket az útvonaladon, és részletes adatokat ad mindegyikről, például sebességet, távolságot, emelkedőt és ereszkedést.

Ez lényegében egy intelligens automatikus körjelző a hegyi edzésekhez - könnyen összehasonlíthatod a teljesítménystatisztikáidat a különböző dombokon vagy az edzések között.

MARADJON A HELYES ÚTON A KOMOOT SEGÍTSÉGÉVEL

Ha csatlakoztatod a Polar Flow fiókodat a Komoothoz, és ott elmentesz egy útvonalat, az automatikusan átkerül a Polar Grit X-re, amikor szinkronizálod az órádat, és részletes, fordulóról fordulóra történő útmutatást kapsz az utadon.

FELKÉSZÜLNI AZ IDŐJÁRÁS VÁLTOZÁSAIRA

Az időjárás-előrejelzés minden alkalommal frissül, amikor szinkronizálod az órádat a telefonnal.

Az időjárás mindenképpen egy olyan tényező, amelyet figyelembe kell venni, amikor a vadonba indulsz, de a Polar Grit X segítségével az elemek nem fognak visszatartani. Az óra megmutatja az aktuális időjárási információkat, például a hőmérsékletet, és egy 2 napos előrejelzést, így előre felkészülhetsz a változásokra.

Ha a jövőbeli kalandokról álmodozol, a Polar Grit X segít, hogy bármit átvészelj.

Nézd meg a részletes leírást, itt - és indulj el a szabadtéri kalandokba!