EthicSport Energia Rapida+ (25 ml-es ampulla)

545 Ft

Cikkszám: N/A

Energia Rapida
Energiát szolgáltató hipertónikus étrend-kiegészítő szekvenciális glucidokkal, L-alaninnal, elektrolitokkal és ginzengel sportolók számára.

A termék jellemzői +

A sportolás közben hirtelen kialakuló fáradtságérzet megakadályozásának céljából kifejlesztett, gyorsan felhasználható energiát szolgáltató készítmény. Szénhidrát és aminosav tartalmának köszönhetően gyorsan szolgáltat energiát. Alanint, elektrolitokat és ginzenget (Panax Ginseng) tartalmaz. A termékben található tápanyagok fontos szerepet töltenek be az energiagenerálásban részt vevő metabolikus, és az izomösszehúzódásért felelős folyamatok megfelelő működésében. A termék alanin-glükóz ciklusban metabolizált alanin tartalma pótenergiát biztosít azokban a helyzetekben, amikor a szervezet vércukorszintje lecsökken. A jó teljesítményre stimuláló koffeint a szervezetet számára kímélő mennyiségben tartalmazza. A ginzeng pozitívan befolyásolja a szervezet ellenálló képességét és stressztűrését. A termék a professzionális sportolók igényeit is kielégítő energiatámogatást nyújt.

Alkalmazási módja +

Fogyasztása szükség esetén, maximum napi 2-3 ampullával. Sportolás közben alkalmazandó. Ha alkalmazása reggel, éhgyomorra történik, akkor a szervezet számára gyors és könnyen felszívódó energiahozzájárulást szolgáltat. Alkalmazása után 50-100 ml víz azonnali fogyasztása javasolt. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

Összetétele +

víz, maltodextrinek, dextróz, fruktóz, kálium-pidolát, L-alanin, taurin, nátrium-klorid, koffein, C-vitamin, ginzeng kivonat (Panax Ginseng gyökér tit. 12% ginzengoxidokban), aroma, magnézium-klorid, L-glutaminsav, tartósítószerek: kálium-szorbát, nátrium-laktát, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav.

Tápanyagtáblázat +

Figyelmeztetés +

Napfénytől védett, jól szellőző, száraz helyen tárolandó. Gyermekek elől elzárva tartandó! A szavatossági időt jelző dátum (hónap/év) a termék gyűjtőcsomagolásán található. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást!
Egy dobozban: 10 db 25 ml-es ampulla

Kiürítés
X