EthicSport Energia Rapida Professional (50 ml-es tasak)

580 Ft

Cikkszám: N/A

Energiát szolgáltató hipertónikus étrend-kiegészítő szekvenciális glucidokkal sportolók számára.
Energia gél, zselé sportoláshoz, sportolóknak.

A termék jellemzői +

A készítmény tartalmaz rövid láncú szekvenciális glucidokat, közepes és hosszú láncú maltodextrinek keverékét, káliumot, nátriumot és koffeint. A rövid láncú szekvenciális glucid tartalom hatására a szervezet gyorsan jut glükózhoz, a közepes- és hosszú láncú maltodextrineknek köszönhetően pedig folyamatos a hosszan tartó energia utánpótlás. Csomagolásának kialakításánál elsődleges szempont volt, hogy versenykörülmények között is könnyen fogyasztható legyen. Az Energia Rapida Professional folyékony állagának köszönhetően nincs szükség a más, erősen viszkózus és sűrű állagú energia gélek, zselék esetében már megszokott nagyobb mennyiségű folyadék fogyasztására. 

Alkalmazási módja +

1-3 tasak naponta. Fogyasztása verseny vagy edzés közben kevés folyadékkal.

Összetétele +

víz, közepes- és hosszú láncú maltodextrinek, fruktóz, glükózszirup, dextróz, aromák, nátrium-klorid, kálium-klorid, tartósítószer: kálium-szorbát, koffein, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav.

Tápanyagtáblázat +

Figyelmeztetés +

Napfénytől védett, jól szellőző, száraz helyen tárolandó. Gyermekek elől elzárva tartandó! A készítmény nem javallott vesebetegek, terhes nők és 12 évnél fiatalabb gyermekek számára. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást! A szavatossági időt jelző dátum (hónap/év) a termék csomagolásán található. Csomagolás: 60 g-os tasak Nettó tömeg: 60 g 

Kiürítés
X