EthicSport Magnesio Liquido (25 ml-es tasak)

280 Ft

Cikkszám: N/A

Magnéziumot (magnézium-citrát, magnézium-pidolát) megemelt mennyiségben tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény sportolók számára.

A termék jellemzői +

A magnézium hozzájárul a szervezet elektrolit egyensúlyának fenntartásához és a normális izomműködéshez. Elősegíti a hatékony enzimtermelést, nélkülözhetetlen a megfelelő idegi működéshez, részt vesz a táplálék energiatartalmának felszabadításában. Csökkenti a fáradtságérzet.

Alkalmazási módja +

Fogyasztása szükség esetén, maximum napi 2 alkalommal. Sportolás előtt és közben is alkalmazható. A készítmény fogyasztható magában vagy vízben oldva.

Összetétele +

víz, szacharóz, fruktóz, dextróz, magnézium-citrát, magnézium-pidolát, tartósítószerek: nátrium-laktát és kálium-szorbát, sűrítő anyag: xantángumi, aroma, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, édesítő: aceszulfám-K

Tápanyagtáblázat +

Figyelmeztetés +

Napfénytől védett, jól szellőző, száraz helyen tárolandó. Gyermekek elől elzárva tartandó! A szavatossági időt jelző dátum (hónap/év) a termék csomagolásán található. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást!
Csomagolás: 25 ml-es szívószállal ellátott tasak

Kiürítés
X