Akció!

LifeSpan E5i elliptikus tréner

590 000 Ft490 000 Ft

Cikkszám: N/A

A LifeSpan fitnesztermi kategóriájának legújabb terméke az E5i Elliptikus tréner. Az E5i kiváló minőségű, kereskedelemben kapható alkatrészekből áll, beleértve az iker síneken elhelyezett erős duplahengereket, a kereskedelmi hajtásrendszert és a mechanizmust.

Ha professzionális elliptikus tréner gépet keresel edzőtermedbe, a LifeSpan E5i tökéletesen meg fog felelni elvárásaidnak!

PROFESSZIONÁLIS ELLIPTIKUS TRÉNER +

Dupla görgők iker síneken

Alacsony karbantartási megoldások

Széles felhasználói testsúly- és magasság paraméterek

Az E5i elliptikus edzőt úgy tervezték, hogy ellenálljon a nagy forgalmú és nagy intenzitású edzéseknek, csak a legjobb kereskedelmi minőségű alkatrészekből áll, beleértve a keretet, a csapágyakat, az elektronikát és a meghajtó rendszert. A túlméretezett, lekerekített kormánykarok széles felhasználói választékot tesznek lehetővé a tökéletes illeszkedés megtalálásához anélkül, hogy kompromisszumot kellene tenni a kényelemért. Ráadásul az összes alkatrész karbantartása alacsony, és a kereskedelmi jótállás garantálják.

A piacon lévő legtöbb más professzionális ellipszis tréner géppel ellentétben az E5i teljes mértékben felhasználja a működése során előállított energiát. Ezzel nemcsak a villany számlád csökken, hanem

vezeték nélkül szabadon elhelyezhető, akár lakásban, akár edzőteremben. Ezenkívül az E5i párosítható más LifeSpan vezeték nélküli kereskedelmi berendezésekkel, például az R5i, vagy a C5i kerékpárokkal, vagy a TR7000i kereskedelmi futópaddal.

KÖNNYED BEÁLLÍTÁS ÉS HASZNÁLATA +

Praktikusan használható konzol

21 interaktív program

Könnyen hozzáférhető váltógombok

A könnyen használható konzol segítségével egy gombnyomással kezdheted meg az edzést. Nem kell bajlódnod a programbeállításokkal, vagy megtanulnod egy új kezelő felületet. A gyors ellenállás vagy a dőlésszög beállításához a kormányon lévő kapcsolókat is használhatod anélkül, hogy meg kellene állítanod az edzést.

Az E5i interaktív edzésprogramokat kínál, ideértve a súlycsökkentésre, pulzusszámra, egészséges életmódra és sportokra vonatkozó programokat. Az összes programot edzők, fiziológus szakemberek állították össze, hogy biztonságosan, hatékonyan segítsék a személyes fejlődésed.

OTTHONI GÉP GARANCIA +

Váz: Élettartam

Alkatrészek: 5 év

Általános: 2 év

Kiürítés
X