Akció!

LifeSpan TR5500i futópad

690 000 Ft590 000 Ft

Cikkszám: N/A

A TR5500i összecsukható futópadot a futás szerelmeseinek tervezték.
A kiemelkedő kardiovaszkuláris élményt biztosító futópad a legmodernebb alkatrészekkel rendelkezik, köztük egy erőteljes, 4,0 lóerős, folyamatos teljesítményű DC motorral, erős acélból készült összecsukható kerettel és lenyűgöző 10” TFT színes érintőképernyővel.
Maximálisan 22 km/h sebességgel és 13 dőlésszögig haladva a TR5500i-vel el tudod érni a határaidat… ezt garantáljuk!
Az edzés befejezése után a beépített Bluetooth segítségével zökkenőmentesen szinkronizálhatod edzés adataidat a LifeSpan alkalmazásba, vagy más társalkalmazásokba.

NAGY ÉRINTŐKÉPERNYŐ +

10” TFT színes érintőképernyő
3 különféle képernyő nézet
Tartalmazza a fizikai konzolgombokat is

A TE EDZÉSED, A TE UTAD +

50+ beépített edzés
Integrált Bluetooth adatátvitel
Apple Health és Google Fit kompatibilitás
Több mint 50 programmal, beleértve versenyeket, fitneszteszteket és edzés programokat, valamint több kijelző nézet lehetőségével, ezt a futópadot úgy tervezték, hogy motivált maradj a futás után is.
Ha nem találod meg a kívánt edzés módot, hozd létre az egyéni edzésprogramodat és mentsd el. Az edzés befejezése után jóváírást kapsz az erőfeszítéseiért a már kedvelt alkalmazáson keresztül. Az ingyenes Google Fit és az Apple Health alkalmazás lehetővé teszi, hogy pontosan nyomon tudd követni a fejlődésed abban az ütemben ahogyan Te szeretnéd.

TÁMOGAT MINDEN EDZÉS STÍLUST +

Széles és hosszú – 56×152 cm – futófelület
8 kompressziós lengéscsillapítás
Kikapcsolja a rezgéseket a konzolon
Ez az otthoni felhasználású futópad nagyméretű, rendkívül széles, 56×152 cm futófelülettel rendelkezik, tökéletes minden edzési stílushoz és bármilyen magasságú felhasználóhoz. A futó felület alatt 8 kompressziós rezgéscsillapítás és 2,5 cm vastag dekk található, amely visszaadja a futás tökéletes élményét miközben óvja a térded, a hátad és az ízületeidet.
Egy exkluzív ipari felhasználás technológiát beépítve a LifeSpan elkülönítette vázat a futófelülettől, kiküszöbölve ezzel az érintőképernyős konzol rezgését.

HATÁRTALAN EDZÉS +

Sebesség 22 km/h
13 emelkedő szint és 2 lejtő szint
A TR5500i felhajtható futópadon komolyan kell venned az edzést! A szélsőségek nem akadályozzák az edzésedet mert a 13 dőlésszöggel, 2 lejtő szinttel és a maximális 22 km/h sebességgel, nincs olyan edzés, amely túlzottan extrém lenne a TR5500i számára.

A LEGJOBB FUTÓPAD MOTORRAL SZERELVE +

Erőteljes 4 lóerős teljesítmény folyamatos üzemmódban
A TR5500i 4,0 lóerős folyamatos teljesítményű DC motorja elég erős ahhoz, hogy lépést tartson a legigényesebb edzésekkel. A motor a futópad szíve: minden gyártott futópadhoz csak a legmagasabb minőségű, leghosszabb élettartamú motorokat helyezzük. Biztos lehetsz benne, hogy a legerősebb, legtartósabb terméket kapod meg.

OTTHONI GÉP GARANCIA +

Váz: Élettartam
Motor: Élettartam
Alkatrészek: 5 év
Általános: 2 év
Kiürítés
X