Akció!

LifeSpan TR7000i futópad /klubok számára/

1 290 000 Ft990 000 Ft

Cikkszám: N/A

A felülmúlhatatlan TR7000i kereskedelmi/ipari futópad újra definiálta a teljesítményfokozást és a minőséget. Elite kategóriás kereskedelmi/ipari minőségű futópadok 3,5 lóerős AC motorral, tartós acélszerkezettel és minden olyan prémium funkcióval rendelkeznek, amelyek egy fitnesz klub vendégeinek, vagy sportegyesület versenyzőinek edzésprogramjaiban szerepelhetnek.
Az 56×157 széles futófelület teljes, atlétikus lépéseket tesz lehetővé, míg a négy (a weben 4 a katalógusban 8) kompressziós rezgés/ütés csillapító a valós környezetet imitálva, gyengéden védi a térded, hátad és az ízületeket. A közvetlenül a konzolba épített Bluetooth technológiával az edzésinformációk egy gombnyomással szinkronizálhatók. A LifeSpan TR7000i professzionális futópadra teljes kereskedelmi jótállás érvényes. Tökéletes csúcsminőségű futópad bármilyen otthoni vagy edző termi környezethez.

A TELJES MINŐSÉGŰ MOTOR +

3.5 LE kereskedelmi AC (váltakozó áramú) motor
A TR7000i 3,5 lóerős kereskedelmi AC motorja óriási nyomatékot biztosít az alacsony sebességen gyaloglóknak úgy, mint a folyamatos teljesítményt, nagy sebességgel végző elit sportolók számára. A motor a futópad szíve: minden gyártott futópadot csak a legmagasabb minőségű, leghosszabb élettartamú motorokkal hozzuk forgalomba. Biztos lehetsz benne, hogy a rendelkezésre álló legerősebb és legtartósabb technológiát ötvöző futópadon edzhetsz, akár úgy, mint a többi profi sportoló.

ELIT KATEGÓRIÁS IPARI FUTÓPAD +

15 dőlésszint
Legfeljebb 20 km/h (min: 0,8 km/h)
Az alacsony karbantartású / nagy futásteljesítményű ipari futószőnyeg, a 450 kg tolóerővel rendelkező motor és a 3”-os görgők kombinációjával a TR7000i könnyen kezeli a napi terheléseket a legnehezebb körülmények között is. Az edzések hatékonyságát a 15 fokos lejtő szög, 20 km/h max sebesség és a stabil teljes acélszerkezet biztosítja számodra.

EREDMÉNYEID A KEDVENC ALKALMAZÁSBAN +

Edzettél? Szerezz jóváírásokat az edzésedért a már kedvenc alkalmazásoddal. Bármely társalkalmazás, amely adatokat fogadhat az Apple Health vagy a Google Fit alkalmazásból, működik a LifeSpan alkalmazásban, szinkronizálva a futópad fitneszadatait a választott helyre. A Google Fit és az Apple Health egyszerűvé teszi – mind az iPhone, mind az Android okostelefonokon -, hogy pontosan nyomon kövesd a fejlődésed, ahogyan Te szeretnéd.

PROGRAMOK A HATÉKONY EDZÉSHEZ +

A TR7000i profi kategóriájú kereskedelmi futópad 21 különféle edzésprogrammal érkezik. Edzők, fiziológus szakemberek által összeállított, biztonságos, hatékony protokollok segítik a személyes fejlődésed és a kardiovaszkuláris terhelésed optimalizálását. A pulzusmérési protokollok lehetővé teszik a pulzusterhelésed beállítását, a sebesség és a dőlésszög valós idejű korrigálásával, hogy közvetlenül a pulzus célzónában maradj edzés közben.
Kiürítés
X