Akció!

Polar A370

64 900 Ft34 400 Ft-tól

Cikkszám: N/A

A Polar A370 egy elegáns és sportos vízálló aktivitás-és pulzusmérő, amely a Polar egyedi edzésfunkciói mellett folyamatos pulzusmérést és fejlett alvásadatokat nyújt.
Találd meg az egyensúlyt: légy aktív, pihenj, és élvezd a testmozgást.

ISMERD MEG A SZÍVEDET +

Ismerd meg, hogyan reagál a szíved a mindennapi élet tevékenységeire. A A370 csuklóérzékelős pulzusmérő folyamatosan méri a pulzusodat, így átfogó képet kaphatsz a napi tevékenységeddel kapcsolatban. A Polar A370 megmutatja, hány kalóriát égettél el, emellett megjeleníti a legalacsonyabb és legmagasabb elért pulzusszámot, valamint azt, hogy a pulzusod hogyan változott a nap folyamán.
Edzés során a Polar A370 pulzusszámmérési funkciójával folyamatosan a megfelelő intenzitási szinten maradhatsz, és elérheted erőnléti céljaidat.

PIHENTETŐ ALVÁS A SLEEP PLUS FUNKCIÓVAL +

A pihentető alvás létfontosságú az egészséghez és jóléthez. A Polar új fejlett Sleep Plus alváselemző rendszerével a saját alvásod szakértőjévé válhatsz a kiegyensúlyozottabb életstílus érdekében.
A Sleep Plus segítségével értékes tudást szerezhetsz az alvási szokásaidról. A rendszer nyomon követi az alvás beosztását, mennyiségét és minőségét, és automatikusan érzékeli, ha az a alvás megszakad. Beállíthatod a kívánt alvási időt, értékelheted az alvásodat, és visszajelzést kaphatsz az alvásoddal kapcsolatban. Tájékozódj az alvásmintákkal kapcsolatban, és gondolkozz azon, hogyan hozhatod ki a maximumot az alvásidődből.

JELLEMZŐK +

ACTIVITY GUIDE (AKTIVITÁSI ÚTMUTATÓ)
Ne állj le egy percre sem! A Polar A370 személyre szabott napi aktivitás célokat tűz ki, amelyekkel egész nap mozgásban lehetsz. A Polar Aktivitási útmutató megjeleníti, hogy mennyire voltál aktív, és gyakorlati tippeket ad a maximális teljesítmény eléréséhez.

AKTIVITÁSI ELŐNYÖK
Amikor az egészséges életmódról van szó, még a legkisebb dolgok is számítanak. Tudd meg, hogyan befolyásolják a mindennapi aktív döntéseid az egészséged és a jóléted.

INTELLIGENS KALÓRIASZÁMLÁLÓ
A Polar A370 számon tartja az elégetett kalóriákat. Minden edzéshez, illetve a teljes napra vonatkozóan is megjelenítheted az elégetett kalóriák számát. A folyamatos pulzusmérés és aktivitásmérés a garancia arra, hogy az elégetett kalóriák mérése pontos és megbízható.

FITNESZ TESZT (POLAR H10 PULZUSMÉRŐ SZÜKSÉGES)
Csatlakoztasd a Polar 370-et a Polar H10 pulzusmérőhöz, és öt perc alatt könnyedén lemérheted az aerob edzettségi szintedet. A Polar Fitnesz teszt az aerob állóképességet a nyugalmi pulzus, a szívfrekvencia változékonysága, illetve a személyes információk alapján méri.

SLEEP PLUS (ALVÁS PLUSZ)
A Polar új, fejlett alváskövetési technológiájával értékes tudást szerezhetsz az alvási szokásaidról. Extrém pontossággal méri a mozgásodat, így átfogó képet nyújt az alvásodról.

FOLYAMATOS PULZUSMÉRÉS
A folyamatos pulzusméréssel egy szívdobbanást sem mulasztasz el, és átfogó képet kapsz arról, hogyan viselkedik a szíved a nap folyamán.

 

AZ EDZÉS HASZNA
Ismerd meg, milyen hatással van az edzés az edzettségi szintedre. A Polar A370 közvetlen az edzések után ad visszajelzést, és megmutatja, hogy az adott edzés milyen előnnyel járt számodra.

FUTÁS PROGRAM
Készülj futóversenyre a Polar Flow személyre szabott futási edzéstervével. Négy különböző cél közül választhatsz: 5 km, 10 km, félmaraton vagy maraton, és ezáltal olyan edzéstervhez juthatsz, amely jól illeszkedik hozzád és a céljaidhoz.

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ +

Méret
Csuklópánt szélessége 23,5mm

Súly
31,7 g (S), 37,3 g (M/L)

Kijelző
mérete 13 mm × 27 mm
80 × 160 képpont (RGB)

Akkumulátor
110 mAh-s akkumulátor

Csatlakoztathatóság
Egyedi USB-kábel
Bluetooth Smart

A felhasználói felülethez választható nyelvek
angol, német, francia, spanyol, olasz, portugál, finn, svéd, norvég, dán, holland, japán, egyszerűsített kínai, lengyel, orosz, török, cseh, indonéz

Vízállóság
Vízálló, 30m mélységig (WR30)

DOBOZ TARTALMA +

Polar A370
Töltőkábel

Kiürítés
X