Akció!

Polar M430

74 900 Ft46 100 Ft

Cikkszám: N/A

A Polar M430 egy GPS futóóra csuklóérzékelős pulzusméréssel, fejlett edzési funkciókkal és 24/7 aktivitásméréssel – csúcsszínvonalú óra az olyan futók számára, akik nem érik be a kevéssel.

BÁRMERRE FUTHATSZ +

Kövesd nyomon a tempót, a megtett távolságot és a magasságot a beépített GPS segítségével. Ha beltérben futsz, a Polar M430 a csuklód mozgása alapján nyomon követi a tempót és a megtett távolságot.

FITNESZ TESZT EGYSZERŰEN +

A csuklóérzékelős pulzusmérésen alapuló Polar fitnesz teszttel bárhol és bármikor lemérheted, mennyire vagy fitt – nincs szükség pántokra.

JELLEMZŐK +

FITNESZ TESZT CSUKLÓÉRZÉKELŐS PULZUSMÉRŐVEL
Ötperces, az aerob állóképességet a nyugalmi pulzus, a szívfrekvencia változékonysága, illetve a háttér-információk alapján mérő teszt. A teszt rendszeres elvégzésével jól nyomon követhető a fejlődés.

FUTÁS PROGRAM
Készülj futóversenyre a Polar Flow személyre szabott futási edzéstervével. Négy különböző cél közül választhatsz: 5 km, 10 km, félmaraton vagy maraton, és ezáltal egy olyan edzéstervhez juthatsz, amely jól illeszkedik hozzád és a céljaidhoz.

FUTÁSI INDEX
Megmutatja, hogyan fejlődik a futási teljesítményed.

TRAINING LOAD (EDZÉSI TERHELÉS)
Megmutatja, hogy az edzés mennyire veszi igénybe a szervezetedet, és összehasonlítja a különböző edzések terheléseit. A terhelés folyamatos nyomon követésével felismerheted a saját korlátaidat, és meghatározhatod az edzés szükséges intenzitását és időtartamát. A Polar Flow felületen érhető el.

REGENERÁLÓDÁSI ÁLLAPOT
Megmutatja, hogy mennyi időre van szükség a regenerálódáshoz a következő edzés előtt. A Polar Flow felületen érhető el.

AZ EDZÉS HASZNA
Motiváló hatású visszajelzés rögtön az edzés végén, amelyből kiderül, milyen egészségügyi haszna volt az adott edzésnek.

SMART CALORIES (INTELLIGENS KALÓRIASZÁMLÁLÓ)
A Polar M430 számon tartja az elégetett kalóriákat. Minden edzéshez, illetve a teljes napra vonatkozóan is megjelenítheted az elégetett kalóriák számát. A folyamatos pulzusmérés és aktivitásmérés a garancia arra, hogy az elégetett kalóriák mérése pontos és megbízható.

ACTIVITY GUIDE (AKTIVITÁSI ÚTMUTATÓ)
Megmutatja, hogy mennyire voltál aktív a nap folyamán, és tanácsokat ad a napi célod eléréséhez.

ACTIVITY BENEFIT (AKTIVITÁSI ELŐNYÖK)
Visszajelzést küld a napi, heti és havi aktivitásaidról, és megmutatja, hogyan segítenek az aktív döntések egészséged megőrzésében.

SLEEP PLUS (ALVÁS PLUSZ)
A pihentető alvással fokozható a regenerálódás és a teljesítmény. A Polar Sleep Plus™ automatikusan érzékeli az alvás beosztását, mennyiségét és minőségét. Visszajelzést is kapsz az alvásoddal kapcsolatban, így megteheted a szükséges lépéseket a jobb minőségű alvás érdekében.

CONTINUOUS HEART RATE (FOLYAMATOS PULZUSMÉRÉS)
A folyamatos pulzusméréssel egy szívdobbanást sem mulasztasz el, és átfogó képet kapsz arról, hogyan viselkedik a szíved a nap folyamán. A folyamatos pulzusmérés nagy segítséget nyújt.

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ +

Méret
Vastagság 12mm

Súly
51g

Kijelző
128 x 128 képpontos, nagy felbontású kijelző

Akkumulátor
240 mAh-s lítium-polimer akkumulátor

GPS
Integrált GPS SiRFInstantFix™ műhold-előrejelző technológiával

Csatlakoztathatóság
Egyedi USB-kábel
Bluetooth Smart

A felhasználói felülethez választható nyelvek
angol, német, francia, spanyol, olasz, portugál, finn, svéd, norvég, dán, holland, japán, egyszerűsített kínai, lengyel, orosz, török, cseh, indonéz

Vízállóság
Vízálló

DOBOZ TARTALMA +

Polar M430
Adatkábel

Kiürítés
X