Akció!

Polar V650 N + Karpánt OH1-es pulzusmérővel

115 900 Ft66 900 Ft

Cikkszám: N/A

A Polar V650 a versenykerékpárosok számára készült GPS-es kerékpáros pulzusmérő. Részletes adatokat és útmutatást biztosít, hogy a legtöbbet hozhasd ki edzéseidből. A Polar V650 tartalmazza az OpenStreetMap (OSM) alkalmazást. Térképadatok ingyenes letöltésével javíthatod a kerékpározás élményét, bármerre is jársz.

TESTRESZABHATÓ PROFILOK +

A V650 lehetővé teszi, hogy egyedi profilokat hozz létre a különböző típusú kerékpározáshoz, így például a közúti, a hegyi vagy a beltéri edzésekhez. Testre szabhatod úgy, hogy csak a szükséges adatok jelenjenek meg az egyes profilokban.

RÉSZLETES INFORMÁCIÓK +

Valahányszor útnak indulsz a V650-nel, az máris elkezdi rögzíteni az adott túra valamennyi aspektusára vonatkozó részletes adatokat. Külön megvásárolható érzékelők segítségével kibővítheted az adatok körét, hogy a pulzusszámra és a pedálfordulatra vonatkozó információk is szerepeljenek közöttük.
Az edzések közben rögzített adatokat a Polar kizárólagos Polar Flow webes szolgáltatása tárolja. Megtekintheted és elemezheted ezeket az adatokat, sőt, meg is oszthatod, hogy mások is láthassák.

JELLEMZŐK +

TRAINING BENEFIT (AZ EDZÉS ELŐNYEI)
Motiváló visszajelzés rögtön a tekerés végén, amelyből kiderül, milyen egészségügyi haszna volt az adott edzésnek.

TRAINING LOAD (EDZÉSTERHELÉS)
Megmutatja, hogy az edzés mennyire veszi igénybe a szervezetedet, és összehasonlítja a különböző edzések terheléseit. A terhelés folyamatos nyomon követésével felismerheted a saját korlátaidat, és meghatározhatod az edzés szükséges intenzitását és időtartamát. A Polar Flow webes felületen érhető el. 

SMART CALORIES (INTELLIGENS KALÓRIASZÁMLÁLÓ)
Pontosan megadja az elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, a kor, a nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzésintenzitás alapján.

RECOVERY STATUS (REGENERÁLTSÁGI ÁLLAPOT)
Megmutatja, hogy mennyi időre van szükség a regenerálódáshoz a következő edzés előtt. A Polar Flow webes felületen érhető el.

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓK +

Méretek
Vastagság 16mm (foglalattal együtt 20mm)

Súly
120 g 

Kijelző
Színes érintőképernyő, 320 x 240 képpont felbontású.

Akkumulátor
Akár 10 óra

GPS
Integrált GPS

Csatlakoztathatóság
Bluetooth® Smart
Egyéni USB-kábel a töltéshez és az adatok szinkronizálásához.

A felhasználói felülethez választható nyelvek
angol, spanyol, portugál, francia, dán, holland, svéd, norvég, német, olasz, finn, lengyel, orosz, kínai, japán

Vízállóság
Vízálló

DOBOZ TARTALMA +

Polar V650 kerékpáros computer
Polar OH1 pulzusmérő jeladó
Polar Dual Lock Bike Mount  (óratartó)  
Leírás

Kiürítés
X