Akció!

Polar V800 + Mellkaspánt H10-es pulzusmérővel

139 900 Ft89 900 Ft

Cikkszám: N/A

A Polar V800 fejlett, multisport GPS-óra a elkötelezett és profi sportolók számára, akik csúcsteljesítményt szeretnének elérni.

SPORTSPECIFIKUS PROFILOK +

Minden sportágakhoz külön sportprofilt tudsz létrehozni és személyre szabni, így pontosan azokat az adatokat láthatod edzés közben, amelyek az egyes sportágakban számodra szükségesek a hatékony edzéshez.
A V800 sportkaróra 30 méter mélységig vízálló, és akár vízben is képes mérni a pulzusodat (ehhez további érzékelő szükséges). Medencei és nyílt vízi úszáshoz egyaránt használható.

FUTÁSI IRAM MÉRÉSE A CSUKLÓN +

Figyeld az iramod, hogy javítsd futásod hatékonyságát, és elkerüld a sérüléseket.
A hosszú távú előrehaladásod alapján a futási index elemzése becslést ad arra vonatkozóan, hogy mennyi idő alatt futnád le az 5 km-t, a 10 km-t, illetve a félmaratont és a maratont az adott eseményen.

JELLEMZŐK +

TRAINING LOAD (EDZÉSTERHELÉS)
Megmutatja, hogy az edzés mennyire veszi igénybe a szervezeted, és összehasonlítja a különböző edzések terheléseit. A terhelés folyamatos nyomon követésével felismerheted a saját korlátaidat, és meghatározhatod az edzés szükséges intenzitását és időtartamát.

RECOVERY STATUS (REGENERÁLTSÁGI ÁLLAPOT) Megmutatja, hogy mennyi időre van szükséged a regenerálódáshoz a következő edzés előtt.

TRAINING BENEFIT (AZ EDZÉS HASZNA) Motiváló hatású visszajelzés rögtön az edzés végén, amelyből kiderül, milyen egészségügyi haszna volt az adott edzésnek.

RUNNING INDEX (FUTÁSI INDEX)
Megmutatja, hogyan fejlődik futási teljesítményed.

FUTÁS PROGRAM
Eddz egy futóversenyre a Polar Flow személyre szabott és adaptív futási edzéstervével. Négy különböző cél közül választhatsz: 5 km, 10 km, félmaraton vagy maraton, és ezáltal egy olyan edzéstervhez juthatsz, amely jól illeszkedik hozzád és a céljaidhoz.

SMART CALORIES (INTELLIGENS KALÓRIASZÁMLÁLÓ)
Pontosan megadja az elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, a kor, a nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzésintenzitás alapján.

ORTHOSTATIC TEST (ORTOSZTATIKUS TESZT)
Az ortosztatikus teszt az aktuális kondíció meghatározására szolgáló egyszerű és megbízható teszt. Megmutatja, hogy a pulzusszám hogyan változik edzés, valamint az olyan tényezők hatására, mint a stressz vagy a betegség. A teszt rendszeres elvégzésével megtudhatod, hogyan változik a pulzusszámod és mi az, ami azt befolyásolhatja. Segítségével úgy tervezheted meg edzéseidet, hogy a tested mindig regenerálódni tudjon.

FITNESS TEST (FITNESZ TESZT)
Ötperces, az aerob állóképességet a nyugalmi pulzus, a szívfrekvencia változékonysága, illetve a háttér-információk alapján mérő teszt. A teszt rendszeres elvégzésével jól nyomon követhető a fejlődés.

ACTIVITY GUIDE (AKTIVITÁSI ÚTMUTATÓ)
Megmutatja, hogy mennyire voltál aktív a nap folyamán, és gyakorlati tanácsokat ad a napi célod eléréséhez.

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓK +

Méretek
Vastagság:  12,7mm

Súly
79g

Kijelző
128 x 128 képpontos, nagy kontrasztú, nagy felbontású kijelző

Akkumulátor
350 mAh-s lítium-polimer akkumulátor

Integrált perifériák
GPS, barométer, gyorsulásmérő

Csatlakoztathatóság
USB-kábel
Bluetooth Smart

A felhasználói felülethez választható nyelvek
angol, spanyol, portugál, francia, dán, holland, svéd, norvég, német, olasz, finn, lengyel, orosz, kínai, japán

Vízállóság
Vízálló, 30m mélységig (WR30)

DOBOZ TARTALMA +

Polar V800 karóra
Polar H10 jeladó
Töltőkábel
Polar V800 használati útmutató
Tájékoztató

Kiürítés
X