Polar Verity Sense

$(document).ready(function(){ $('.trigger').click(function() { if ($(this).hasClass('open')) { $('.trigger').removeClass('open'); $('.folder').removeClass('open'); } else { $('.trigger').removeClass('open'); $('.folder').removeClass('open'); $(this).addClass('open') var tabBlock = $(this).next('.folder'); tabBlock.addClass('open'); } }); });

Polar Verity Sense

Urald a sportot! Légy szabad!

Ha szabadság fontos számodra, a Polar Verity Sense optikai pulzusmérő az optimális választás az emberi test akadálytalan mozgásához és a sportban rejlő határtalan potenciál kibontakoztatásához.

Háromféle üzemmód.

Nyomd meg a bekapcsológombot, válaszd ki a kívánt edzésmódot, és viseld ott, ahol a legkényelmesebb – menj és tedd, amihez a legjobban értesz!

Úszási üzemmód

Ugorj a medencébe, és rögzítsd úszási adataidat.

Pulzusmérő üzemmód

Élő adattovábbítás a kompatibilis eszközök, alkalmazások és edzőgépek számára.

Rögzítési üzemmód

Mentsd edzésszakaszaidat a belső memóriára, hogy később lásd statisztikáidat.

Feszegesd a határaidat!

A modern sportolók többet várnak el az általuk használt technológiától. A Polar Verity Sense eleget tesz az igényeiknek, és még felül is múlja azokat.

+18 órával hosszabb üzemidő

Akár 30 órát edzhetsz egy teljes töltéssel.

+75 méterrel szélesebb hatótáv

Akár 150 méterre lévő eszközökre is továbbítja az adatokat.

+12 Mb-tal nagyobb memória

Akár 600 órányi edzés tárolható a 16 Mb memóriának köszönhetően.

*az OH1+-hoz képest

Optikai pulzusmérési technológia

Legyen világosság!

A Polar Verity Sense az optikai pulzusmérési technológia fejlődésének a következő szintjét képviseli; hihetetlen pontossággal, megbízhatósággal és fényérzékelési képességgel rendelkezik.

Tudj meg többet az OHR-ről


Érmeméretű eszköz. Funkciók tárháza.

Mindössze 3 cm széles, és 1 cm-nél keskenyebb: nehéz elhinni, hogy valami ilyen kis méretű, és mégis ilyen lenyűgöző teljesítményre képes.

Pehelysúlyú kialakítás.
Nehézsúlyú érzékelő.

A mindössze 5 grammos, kivehető érzékelő kicsinek tűnhet, mégis súlycsoportja felett teljesít.

Mindenkinek megfelelő méret.

Az egy méretben kapható, mindenkihez illeszkedő textil karpánttal és a praktikus úszószemüvegcsattal egyszerűen kellemes viselet.

Merülj el szeretett sportodban!

A Polar Verity Sense az úszók legjobb barátja. Természetes, hogy vízálló, és praktikus úszószemüvegpánt-csattal is rendelkezik, ráadásul új mélységekbe merülhetsz vele az adatok terén.

WR50

Vízálló akár 50 méterig.

Úszási
üzemmód BE.

Automatikusan nyomon követi a pulzust, a távot és tempót, valamint a fordulókat a medencében. Semmi gond, csak ússz tovább!

Úszószemüvegpánt-csat?
Remek!

Egy ügyes kis találmány, amelynek segítségével a halántékodról mérheted a pulzusodat. Egyszerűen nagyszerű!

Kedved szerint bármilyen sportot választhatsz.

Lehet, hogy imádsz úszni, de szerethetsz edzőterembe is járni: válaszd ki bármelyik sportot a Polar Flow-ban, hogy személyre szabott nézeteket, nyomon követést és méréseket használhass hozzá!

Tudj meg többet a Polar Flow-ról

Irány a pályára a csapatoddal!

Az omnidirekcionális antenna akár 150 méteres hatósugara jóvoltából a partvonalon álló edző a pályán lévő összes játékos teljesítményét elemezheti.

Személyi edzés; vagy csoportos órák.

Akár az a fajta ember vagy, aki „mindent belead” az edzőteremben, a spinning órán tündököl, vagy élvezi a CrossFit edzéseket, a Polar Verity Sense felkészülten vár.

Többféle kapcsolódási lehetőség Nyiss utat lehetőségeidnek!

A pulzus élő továbbítása, 2 egyidejű Bluetooth-csatorna, korlátlan ANT+-kapcsolat és kompatibilitás a külső alkalmazások széles körével.

Remek kapcsolódás.

Edzésszakaszokat rögzíthetsz, okostelefonodhoz is csatlakozhatsz, az edzőgépek széles körének is továbbíthatod adataidat, és szinkronizálhatod kedvenc fitnesz- vagy sportalkalmazásoddal. Ráadásul más gyártók termékeivel is használhatod.

A pulzus élő közvetítése

Élőben. Az életed.

Kapcsolódj okostelefonodhoz, és kövesd nyomon minden szívdobbanásodat és edzési statisztikáidat valós időben, amíg azt teszed, amit a legjobban szeretsz.

Külső alkalmazások

Gyerünk, csatlakozz te is!

Mindig szórakoztatóbb, ha összehozod a barátaidat. A Polar Verity Sense kompatibilis a világ néhány legjobb sport-, egészség- és fitneszalkalmazásával.

Dizájn Mozgásra tervezett.

Melyik a kedvenc pántod?

Válassz háromféle szín közül, a stílusod szerint: Szürke, fekete és sötétpiros.

Viseld az érzékelőt bárhol!

A Polar Verity Sense-t a karodon, az úszószemüvegeden vagy bárhol viselheted, ahol az érzékelő szorosan illeszkedik a bőrödre.

Környezettudatos anyagok*

Egy zöldebb jövő: Fekete és sötétpiros

Két színváltozatot újragondoltunk és újraterveztünk, a fenntarthatóságra és a környezetvédelemre összpontosítva. A fekete és a sötétpiros Polar Verity Sense mostantól újrahasznosított és bioalapú anyagokból készül – így jól mutatnak, jó érzést keltenek, és jó célt szolgálnak.

*A szürke Polar Verity Sense nem bioalapú vagy újrahasznosított anyagokból készül.

Polar API & SDK technológia Képzeld el a lehetőségeket. Valósítsd meg az álmod!

Szeretted volna valaha is létrehozni saját sport-, egészség- vagy fitnesztermékedet? A Polar API és SDK segítségével megteheted – és a Polar Verity Sense a kulcs.

Megéri a közös munka.

Szeretnéd megváltoztatni a sport, az egészség és a fitnesz jövőjét? Tekintsd meg, hogy hogyan teszik ezt partnereink a Polar API és SDK segítségével!

Vesd bele magad a vízbe a Phlex-szel!

A Phlex a legkiválóbb személyre szabott rendszer úszóknak a teljesítmény fejlesztésére a medencében, és a szakmabeliek is megbíznak benne – beleértve a Polart is.

Közeli betekintés a betegség részleteibe.

A Visible „aktivitáskövető platform betegségekhez, nem fitneszhez” – és a Visible Plus előfizetéssel a Polar Verity Sense a betegség adatait pontosan, valós időben rögzíti.

Polar Flow

Tudtad?

Termékeink bármelyikét használhatod bármilyen sportághoz, de a Polar Flow dobja fel csak igazán a játékodat – bármilyen sportot is űzöl.

Phlex

A Phlex egy átfogó rendszer úszóknak, amely nyomon követi, elemzi és javítja az úszók teljesítményét. Ezt mondják róla:

„Az Iron Man résztvevőitől az olimpikonokig, a Phlexben az úszók világszerte megbíznak páratlan nyomon követő rendszere miatt. Mi különböztet meg minket? Az egyes egyének megértésével segítünk neked önbizalmat építeni, elérni céljaidat, és kihozni belőled a maximumot. Válaszd a Phlex-et, és emeld teljesítményed a következő szintre!

Tudj meg többet a Phlex-ről

  Visible

  A Visible egy aktivitáskövető platform, amelyet a hosszú lefolyású Covid vagy a krónikus fáradtság (ME/CFS) tüneteitől szenvedők számára terveztek. Ezt mondják róla:

  „A Visible rendelkezésre bocsátja az eszközöket a betegséged megértéséhez. Használd az adatokat az aktivitásod ütemezéséhez, a tüneteid kezelésére, és a tudomány előmozdítására!”

  Tudj meg többet a Visible-ről

   X