Látogató számláló

0
1
4
7
2
0
5

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

POLAR IGNITE 3 Brown Copper

POLAR IGNITE 3 Brown Copper
POLAR IGNITE 3 Brown Copper
POLAR IGNITE 3 Brown Copper
POLAR IGNITE 3 Brown Copper
POLAR IGNITE 3 Brown Copper
POLAR IGNITE 3 Brown Copper
POLAR IGNITE 3 Brown Copper
POLAR IGNITE 3 Brown Copper
POLAR IGNITE 3 Brown Copper
POLAR IGNITE 3 Brown Copper
POLAR IGNITE 3 Brown Copper
POLAR IGNITE 3 Brown Copper
POLAR IGNITE 3 Brown Copper
POLAR IGNITE 3 Brown Copper

POLAR IGNITE 3 Brown Copper

Fitness és wellness óra
A Polar Ignite 3 egy stílusos fitnesz- és wellness óra, amely segít, hogy energikusabban élj. Nyomon követi az alvást, az aktivitást és a pulzusszámot, hogy a testedhez és az életmódodhoz igazodó útmutatást nyújtson.

Bővebben
Várható érkezés :
Raktáron
További adatok
Raktáron
134 900 Ft
Szín :

Részletek

Ignite3

Alvás és regenerálódás

A jó éjszakai pihenés az alap, amelyre a következő 24 órát építheted. Annak megértése, hogy hogyan alszol, és hogy a tested mennyire képes az éjszaka folyamán ellazulni, létfontosságú ahhoz, hogy optimális döntéseket hozhass az előtted álló napra.

Éjszakai feltöltődés™

Az Nightly Recharge™ egy automatikus éjszakai regenerálódási mérés, amely megmutatja, hogy mennyire jól regenerálódik a nap igénybevételéből. Segít abban, hogy a mindennapokban optimális döntéseket hozz az általános jó közérzet fenntartása és az edzési vagy fitneszcélok elérése érdekében.

Az Ön Nightly Recharge™ állapota két összetevőn alapul: hogyan aludtál (Sleep Charge), és mennyire nyugodott meg a vegetatív idegrendszered a korai órákban (ANS Charge).

SleepWise™
Ismerd meg, hogy alvási viselkedésed hogyan befolyásolja a napi energia- és éberségi szinted.

ignite3


A SleepWise™ segítségével olyan nappali éberségi betekintést kaphatsz, amely segít tökéletesíteni a lefekvési rutint, hogy éberen és készen állva nézhess szembe a napi kihívásokkal.

Az alvás mennyiségének, minőségének és a szervezet belső cirkadián ritmusának figyelembevételével a SleepWise™ segítségével megtudhatja, hogyan halmozódnak fel az alvás hatásai az idő múlásával, így láthatóvá válik az alvási hiány és a rendszertelen alvás-ébrenlét ritmus hatása.

*A SleepWise™ és a Voice Guidance még ebben a hónapban elérhető lesz a Polar Flow alkalmazás frissítésével együtt.

Serene™
Lazítsd el tested és nyugtassa meg elméjét a Serene™ irányított légzőgyakorlattal.

A mélylégzésről köztudott, hogy egyszerű és hatékony módja a stressz kezelésének, a rugalmasság növelésének és a koncentráció javításának. A Serene™ lassú, szabályos ritmusban történő légzésre irányítja Önt, hogy szinkronizálja a szívritmusát a légzés ütemével - percenként hat lélegzetvétel; ez az optimális légzésszám a szervezet stresszreakciójának leállításához.

Sleep Plus Stages™
Az elegendő, jó minőségű alvás létfontosságú az egészség és a jólét szempontjából. Amikor alszol, a tested három alvási szakaszon megy keresztül: könnyű, mély és REM.

A Sleep Plus Stages™ automatikusan nyomon követi az alvás mennyiségét és minőségét (Sleep Score), és tájékoztat téged arról, hogy mennyi időt töltöttél az egyes szakaszokban az éjszaka folyamán.

Az alváskövetés segíthet megérteni alvási viselkedését hosszú távon, és azonosítani azokat a tényezőket is a napjában, amelyek negatív hatással lehetnek az alvására.

 

Edzés és Activitás
A rendszeres aktivitás és edzés jelentős pozitív hatással lehet az egészségre és a jó közérzetre. A testmozgás nem csak fizikailag fogja jól érezni magát, hanem a mentális állapotát is javíthatja, hogy enyhítse a stresszt, emelje a hangulatát és javítsa az alvást.

FitSpark®
A FitSpark® személyre szabott edzésvezető napi, igény szerinti edzéseket kínál, amelyek könnyen elvégezhetők, és megfelelnek a regenerálódásodnak, fittségi szintednek és edzésmúltadnak.

Minden nap új edzésjavaslatokat kaphatsz kardió, erőnléti vagy mozgásos edzésre közvetlenül az órádra - csak ki kell választanod a neked tetsző edzést, és hagynod kell, hogy az órád végigvezessen rajta.

24/7 Activity Tracking
Testünket mozgásra terveztük, ezért az általános egészség és jólét szempontjából elengedhetetlen, hogy aktívak maradjunk.

A Polar órák az aktív életmódot támogatják azáltal, hogy a személyes adatok és az aktivitási szint beállítása alapján napi aktivitási célt adnak meg, majd a nap folyamán automatikusan nyomon követik az aktivitásodat. Ha túl sokáig voltál inaktív, egy barátságos emlékeztetőt kapsz, hogy kelj fel és mozogj. A napi aktivitási célod egy kör formájában jelenik meg, amely fokozatosan kitöltődik, amíg el nem éred a célodat - kap 100%-ot.

Smart Calories
Kiszámítja az elégetett kalóriák számát az egyéni adatai alapján: súlya, magassága, kora, neme, HRmax, HRrest, VO2max és az edzés/tevékenység intenzitása.

A pulzusszám-alapú kalóriaszámítás akkor használatos, ha a pulzusszámot mérjük, és ez méri a legpontosabban az elégetett kalóriákat olyan körülmények között is, mint a kerékpározás vagy a súlyemelés. A tevékenységalapú kalóriaszámítást az edzőkomputerek és az aktivitáskövető készülékek használják, amikor a pulzusszám nem áll rendelkezésre. Láthatja az edzés közbeni kumulatív energiafelhasználást (kilokalóriában, kcal-ban) és az edzés után az edzés összes kilokalóriáját. A teljes napi kalóriabevitelét is nyomon követheti.

Energiaforrások
Láthatja, hogy az egyes energiaforrásokból mennyit használ fel a szervezete az edzés során, zsírokra, szénhidrátokra és fehérjékre lebontva az egyes edzéseken - az edzés végén a teljes kalóriafogyasztás százalékában ábrázolva.

Ha látod, hogy az egyes energiaforrásokból mennyit használtál fel az edzés során, megtudhatod, hogy a különböző intenzitások hogyan befolyásolják az energiafelhasználásodat. Azt is észreveheti, hogy a fő energiaforrás hogyan változhat egy hosszú edzés során.

Fitness teszt
A VO2max az aerob fittséget szemléltető kulcsszám - más szóval, minél jobb az aerob fittséged, annál erősebb és hatékonyabb a szíved.

A Fitness Test egy egyszerű, 5 perces fittségi szintfelmérés, amelyet fekve is elvégezhetünk, hogy megbecsüljük a VO2max értékét, egyéb felszerelés nélkül. Az automatikus számítás figyelembe veszi a nyugalmi pulzusszámot, a pulzusszám-variabilitást és az Ön személyes adatait: nem, életkor, magasság, testsúly és edzettségi háttér.

Gyalogló teszt
A Walking Test egy egyszerű teszt, amelyet rendszeresen elvégezhet, hogy megbecsülje aerob fittségi szintjét a VO2max alapján.

Sétáljon 15 percig gyors tempóban egy sík útvonalon, és az automatikus számítás figyelembe veszi a megtett távolságot, a teszt során mért pulzusszámot és a személyes adatait: nem, életkor, magasság és testsúly.

Futó teljesítményteszt

Fusson a megfelelő szinten.

A Futóteljesítményteszt segít személyre szabni a pulzusszám, a sebesség és a teljesítmény zónákat, hogy mindig az optimális futótempót érje el.

Adatok

Szín
Szín
Termékek
Pulzusmérő órák
Cikkszám
900106239

Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!