Polar Flow edzőknek

POLAR FLOW EDZŐKNEK

A Polar Coach egy – a Polar Flow-n belüli - széleskörű edzői tapasztalatokat és a Polar fejlesztéseit integráló platform edzők, versenyzők és szabadidő sportolók számára.

Sportszakemberek számára készült, hogy könnyen kapcsolatba léphessenek versenyzőikkel, vendégeikkel és figyelemmel kísérjék előrehaladásukat és eredményeiket.

Láthatóak a sportolók edzései és egyéb napi tevékenységeinek részletei, melyeket a Polar pulzusmérő órával automatikusan rögzíthetnek.

A Polar Coach online szolgáltatás, kényelmes és hatékony módon lehetővé teszi az edzőknek, versenyzőik távoli támogatását bárhol is legyenek a világban.

Az online coaching a profi sportban is sikeresen terjed. Költséghatékonysága mellett időt is spórolhatunk vele, hiszen több idő marad tervezésre a mért adatok alapján vett visszajelzésre és a módszerek változtatására – ha szükséges.

Természetesen nem helyettesíti a személyes „face to face” találkozókban rejlő motivációs többletet.

A Polar Coach segítségével a játékosok edzései elérhetőek a Polar órák mért adatai, vagy a Polar Beat mobilalkalmazás szinkronizációjával. Alternatív megoldásként az adatokat manuálisan is hozzáadhatjuk az edzés után. Az alkalmazáson keresztül az edző egy gyors pillantással megtudhatja, mit csinált (vagy mit nem) a játékosa. Ez az információ segít kideríteni, hogy a kiadott edzésterv beavatkozást igényel-e, vagy ha sportolójának szüksége van motivációra, netán, egyéb segítségre.

Egyedi jellemzők:

  • Coach Feed - Idővonal, amely összefoglalja az legfrissebb tevékenységeket. Az eredményeket a játékos és sportág szerint lehet szűrni.
  • Az edző megjegyzései - Lehetővé teszi a privát visszajelzést és a pozitív megerősítést.
  • Napló - Az edző napi, heti és havi rendszerességgel informálódhat a sportoló edzéseinek és tevékenységének áttekintésével és összefoglalókkal. Kényelmes navigáció a sportolók naplói között.
  • Kézi bevitel - Az ügyfelek edzéseiket manuálisan adhatják be a szolgáltatásba.
  • Edzés célok - Az edző bármilyen edzés célt felvehet a sportoló számára, bárhol is van, és azt a sportoló könnyedén szinkronizálhatja a tervezett célokat a saját Polar órájukkal az edzés útmutatások személyre szabása érdekében. Az edzési célok elérhetők a Polar 430, Ignite és Vantage típusú órákhoz.
  • Recovery status – Regenerálódási állapotról láthat visszajelzést az edző.
  • A jelentések segítenek az edzőnek hosszabb ideig mérni az edzés előrehaladását és trendjét. Az egyedi edzésekhez és a tesztekhez részletes elemzés érhető el.

Az edzői regisztráció a Polar Flow rendszerben ingyenesen. Az edzők/felhasználók korlátlan számú sportolót adhatnak a szolgáltatáshoz.

A Polar Flow egy olyan webes szolgáltatás, amely átfogó wellness és fitnesz élményt nyújt minden felhasználónak. Ez a Polar ökoszisztéma elengedhetetlen része a legújabb Polar termékek és minden jövőbeli innováció szempontjából.

A kompatibilis termékek közé tartozik:

Polar M430 (GPS)

Polar Ignite (GPS)

Polar Vantage szériák (GPS)

Polar Beat fitneszalkalmazás (Polar H9, H10 szükséges)

További információ:

Nagy-Barta József

Mob: +36 702 703 701

E-mail: management@polarhungary.hu