Sennheiser MOMENTUM Sport fülhallgató - Olive
Sennheiser MOMENTUM Sport fülhallgató - Olive
131 400 Ft

Sennheiser MOMENTUM Sport fülhallgató - Olive

Sennheiser MOMENTUM Sport fülhallgató - Olive
Sennheiser MOMENTUM Sport fülhallgató - Olive
Sennheiser MOMENTUM Sport fülhallgató - Olive
Sennheiser MOMENTUM Sport fülhallgató - Olive
Sportbiztos fülhallgató Polar együttműködéssel! A Sennheiser és a Polar együttműködése a páratlan hangzást ötvözi a megbízható fitneszkövetéssel
Rendelhető
Szín
131 400 Ft
Részletek

Pulzus- és testhőmérséklet érzékelővel rendelkező prémium fülhallgató. A Polar Flow alkalmazás használatával követheted fejlődésed, a teljesítményed alakulását…közben élvezd a kristálytiszta Sennheiser hangzást

Csatlakoztasd a Polar Flow alkalmazáshoz!

A Polar Flow alkalmazáson keresztül használd a teljesítménykövetést, az edzéselemzést, az intelligens coachingot és a hangos útmutatást.

A fülhallgató kiváló hangzást, sportbiztos használatot nyújt, mindezek mellett pulzusszám- és testhőmérséklet-érzékelőt tartalmaznak az edzésed nyomon követéséhez.

Csatlakoztathatod a Sennheiser fülhallgatódat a Polar órádhoz, hogy valós időben lásd edzés adataidat.

Élvezd a nyarat! Hallgass zenét edzés közben…az új testhőmérséklet-követő funkcióval nem lesz gondod az edzés és a hidratálás figyelésére meleg körülmények között.

Ez az első alkalom, hogy harmadik fél terméke regisztrálható eszközként a Polar Flow-ban. Két világmárka a tiszta sportért és tiszta hangzásért!

Teljes integráció a Strava-val.

 

A TERMÉKRŐL:

- Sennheiser TrueResponse hangszórórendszer - 24bit/96kHz-es hangfelbontással!

- Első osztályú hangminőséget a veszteségmentes audiótámogatás biztosítja, amely hibátlan bitről-bitre történő átvitelt biztosít a vezeték nélküli zenehallgatáshoz sportolás közben.

- Adaptív zajkioltás (ANC): Automatikusan a környezethez igazítja a zajszűrést, így biztosítva a magával ragadó hallgatási élményt.

- Jövőbiztos technológiák: Lépj a jövőbe az Auracast™ támogatásával és a LE Audio* funkcióval, és élvezd a legújabb kodekeket** Bluetooth® 5.4 kompatibilitással.

- Egész napos kényelem: A válogatott méretű puha szilikon füldugók és uszonyok kényelmes illeszkedést biztosítanak a hosszabb zenehallgatáshoz, ideális a sportok széles skálájához - válaszd ki a fülpárna és a fülcsúcs méretét a tartós illeszkedés érdekében

- A hangzás személyre szabása: Válassz a hangzás testreszabásának több módja közül: vezetett tesztek a személyre szabott hangprofilokhoz, adaptív 5 sávos EQ, Sound Zones, Sound Check vagy előre beállított módok. Erőteljesebb basszus sportüzemmódban.

- Akár 30 óra lejátszási idő az új akkumulátor-rendszerrel és a gyors Qi vezeték nélküli töltéssel: 8 perc töltés az akkumulátor védelmi módunknak köszönhetően 1 óra lejátszáshoz.

 

*Auracast™ & LE Audio : csak firmware frissítés

** A kodek tömöríti vagy kibontja a médiafájlokat, például a zeneszámokat vagy a videókat.

Adatok
Szín
Szín
Cikkszám
700306