Polar Ignite 3

Polar Ignite 3

A napjaid ritmusa.

Ideje felkelni.

Nyisd ki a szemed, hogy kielemezhesd szervezeted éjszakai regenerálódását, és hozzájuss az előtted álló nap éberségi előrejelzéséhez.

Nightly Recharge™

Hogyan aludtál múlt éjszaka?

Lebontva láthatod, hogy a tested mennyire regenerálódott az éjszaka alatt.

SleepWise™

Ez egy olyan nap lesz.

Tekintse meg, hogy alvásod milyen hatással volt a napi energia- és éberségi szintedre.

Éjszakai bőrhőmérséklet

Melegítsünk be néhány hideg ténnyel.

Tudd meg, hogyan ingadozott a bőrhőmérsékleted alvás közben.

Most, hogy felkeltél...

Testünk késő reggeltől délutánig a legéberebb, a friss levegő és a napsütés pedig csodákra képes. Használd ki a lehetőséget, hogy kimenj a szabadba, és aktív légy.

Aktivitási célkitűzés

Íme egy ma elérhető cél.

Minden lépésed és mozdulatod automatikusan számít.

Polar Fitnesz teszt

Milyen szinten vagy?

Jó, ha tudod, hogy honnan indulsz.

Könnyű
Fitnesz teszt
Feküdj le, lazíts, és a rendszer kiszámolja az aerob állóképességedet.

Van egy kis feladatunk.

A gyakorlat beillesztése az elfoglalt napi ütemtervbe nehéz, de nem kell annak lennie. A kora este valójában nagyszerű idő az edzéshez, mivel szervezeted természetes módon erre van felkészülve.

FitSpark®

Előkészítettünk bizonyos edzéseket a számodra

Szervezeted állapotának és felkészültségének megfelelő napi gyakorlat javaslatok.

Hangútmutatás

Végigvezetünk az edzéseden.

Kapj hangos visszajelzést edzés közben a Polar Flow segítségével a fejhallgatódon vagy a telefonod hangszóróján keresztül.

Pihenőidő útmutató

Vigyázz! Felkészülni! Rajt!

Személyes edzéselemzés az erőnléti edzésekhez és a több ízületet igénybe vevő gyakorlatokhoz, hogy megtudd, mikor kezdd a következő sorozatot.

Több mint 150 a kedvenc sportjaidból.

Bármilyen kedvenc sportot vagy aktivitást kiválaszthatsz, amikor csak szeretnéd, és beszerezheted a követéséhez szükséges eszközöket.

Számláld helyesen a kalóriákat!

Okos kalóriaszámláló

Elégetett kalóriára vonatkozó frissítés.

Ellenőrizd az eddig elégetett kalória teljes mennyiségét.

Energiaforrások

Hadd bontsuk le.

Tekintsd meg a felhasznált zsír, fehérje és szénhidrát százalékos arányát.

Serene™

Most lazíthatsz.

Irányított légzés, amely segít lenyugtatni az elméd, a tested és a lelked.

Fáradtnak kezded érezni magad?

Szervezeted így jelzi, hogy mára elég volt. Kapcsolj ki, lazulj el, és készülj fel a lefekvésre. Szervezeted azon fog dolgozni, hogy felkészítsen egy újabb nagy napra.

Elalvási kapu

A lehetőség ablaka.

Emlékszel a SleepWise funkcióra? Az alvás optimális idejét is előre jelzi.

Sleep Plus Stages™

Neked csak el kell aludnod. Az alvást mi figyeljük.

A rendszer automatikusan nyomon követi az éjszakai alvás minden szakaszát.

Álmodjunk az új órádról.

Tekintsd meg saját tükörképedet a gyönyörűen tiszta, ívelt, testreszabható widgetekkel rendelkező AMOLED-érintőkijelzőn.

Ívelt óraüveg

Gyönyörű, zökkenőmentes élmény.

Nagy felbontású AMOLED-kijelző

Az élesebb, élénkebb színekért.

Gorilla Glass 3.0 érintőkijelző

Rendkívül kemény, de nagyon érzékeny.

Gyors hozzáférésű widgetek

Arra koncentrálj, ami fontos.

Szabad személyre a nézeteket, hogy a szükséges és kívánt adatok kéznél legyenek.

Precision Prime™ OHR technológia

Szíved soha nem hazudik.

Hosszú akkumulátor-üzemidő

Perceken belül feltöltődik. Napokig bírja.

Akár

100 óra

edzési idő energiatakarékos módban.

Akár

30 óra

edzési idő a GPS és a pulzusmérés funkciók teljes engedélyezésével.

Akár

5 nap

egyetlen töltéssel óra üzemmódban.

Nagy sebességű CPU

Egyszerűvé, gyorssá tett összetett adatok.

Ez gördülékenyebb, hatásosabb felhasználói felületi élményt és teljesítményt biztosít.

2x gyorsabb feldolgozás*
7x megnövelt belső RAM*

*a Polar Ignite 2 órához képest

Kétfrekvenciás GPS

Találd meg, hogy hol vagy, bárhol is legyél.

Pontosabb, a magas épületek és a rossz időjárás által okozott kevesebb interferenciával.

2x csökkentett
átlagos pozícióhiba.

Cserélhető csuklópántok

Különböző életstílusokhoz.

Szabd testre az Ignite 3 megjelenését új pántkínálatunkkal.

Kompatibilis alkalmazások

Válassz partnert.

Csatlakoztasd a Polar Ignite 3 órát kedvenc fitnesz alkalmazásaidhoz.

Polar Flow

Több mint egy egyszerű óra.

Tűzd ki céljaidat, tervezd meg edzéseidet, és kövesd nyomon fejlődésedet a testedből származó, automatikusan szinkronizált adatokkal.

Polar órák összehasonlítása

Fitnesz és wellness óra

Polar Ignite 3

139 900 Ft

Fitnesz óra

Polar Ignite 2

98 900 Ft

Állóképesség-mérő

Polar Unite

64 900 Ft

Mi tartozik bele?

Polar Ignite 3

Polar szilikon csuklópánt, 20 mm

Polar Charge 2.0

Edzés és aktivitás

A rendszeres mozgás és edzés jelentős pozitív hatással lehet egészségedre és közérzetedre. A testmozgás nem csak azt eredményezi, hogy fizikailag remekül érzed magad, hanem mentális állapotodat is javíthatja, enyhítve a stresszt, emelve a hangulatod, és javítva az alvást.

FitSpark®

A FitSpark® személyre szabott edzési útmutató az igényeidnek megfelelő, könnyen elvégezhető edzéseket kínál számodra a regenerálódásodnak, az edzettségi szintednek és az edzési előzményeidnek megfelelően.

Új kardió-, erőnléti vagy mobilitási edzési javaslatokat kapsz mindennap közvetlenül az órádról – csak ki kell választanod a kedvedre való edzésszakaszt, az órád pedig végigvezet rajta.

Folyamatos aktivitáskövetés

A testünk mozgásra tervezett, ezért aktívnak maradni elengedhetetlen általános egészségünk és jóllétünk szempontjából.

A Polar órák az aktív életmódot népszerűsítik azáltal, hogy napi aktivitási célt tűznek ki számodra a személyes adataid és aktivitási szinted beállítása alapján, majd automatikusan követik aktivitásodat egész napon át. Ha túl sokáig voltál inaktív, egy emlékeztetőt fogsz kapni, hogy itt az ideje felkelni és mozogni. A napi aktivitási célod egy körként jelenik meg, amely fokozatosan töltődik fel a célod eléréséig – juss el 100%-ig!

Okos kalóriaszámláló

Az elégetett kalóriák számát az egyéni adataid alapján számítja ki: testsúly, magasság, kor, nem, maximális pulzus, nyugalmi pulzus, maximális oxigénfelvétel (VO2max) és az edzés/aktivitás intenzitása.

Pulzusalapú kalóriaszámítást alkalmazunk pulzusmérés esetén, így mérhető a lehető legpontosabban az elégetett kalóriák száma különböző tevékenységek esetén, például kerékpározáskor vagy súlyemeléskor. Aktivitásalapú kalóriaszámítást alkalmazunk edzőkomputerek és aktivitásmérők használatakor, ha nem állnak rendelkezésre pulzusadatok. Megtekintheted a kumulatív energiafelhasználást (kilokalória, kcal) gyakorlatok közben is, az edzés után pedig az edzésszakasz során elégetett összes kilokalóriát. Nyomon követheted az összesített napi kalóriaégetésedet is.

Energiaforrások

Megtekintheted, mennyit használ fel szervezeted az egyes energiaforrásokból edzés közben, zsírokra, szénhidrátokra és fehérjékre lebontva, minden egyes edzésszakaszra levetítve – a teljes kalóriafelhasználás százalékaként jelenik meg az edzésszakaszod végén.

Ha látod, hogy mennyit használtál fel az egyes energiaforrásokból az edzésszakasz során, megtudhatod, hogy a különböző intenzitások hogyan befolyásolják az energiafelhasználást. Azt is megállapíthatod, hogy a fő energiaforrás hogyan változhat egy hosszú edzésszakasz során.

Fitnesz teszt

A maximális oxigénfelvétel (VO2max) fontos érték az aerob állóképességed szemléltetéséhez – vagyis minél jobb az aerob állóképességed, annál erősebb és hatékonyabb a szíved.

A Fitnesz teszt egy egyszerű, 5 perces edzettségi szintet értékelő teszt, amely fekve elvégezhető a maximális oxigénfelvétel (VO2max) további felszerelések nélküli becslésére. Az automatikus kalkuláció a nyugalmi pulzusszámod, a szívfrekvencia-változékonyságod, valamint a személyes jellemzőidet veszi számításba: nem, kor, testmagasság, testsúly és edzési előzményeid.

Gyaloglási teszt

A gyaloglási teszt egy egyszerű teszt, amelyet rendszeresen elvégezhetsz aerob állóképességi szinted becsléséhez a maximális oxigénfelvételed alapján.

Gyalogolj gyors ütemben 15 percig egy sík útvonalon, és az automatikus kalkuláció figyelembe veszi a megtett távolságot, a teszt alatti pulzusszámot és személyes jellemzőidet, mint nem, életkor, magasság és testsúly.

Futási teljesítményteszt

Fuss a megfelelő szinten.

A futási teljesítményteszt segítségével személyre szabhatod pulzus-, sebesség- és teljesítményzónáidat, így mindig optimális futási tempót tarthatsz fenn.

Pihenőidő útmutató

A pihenőidő útmutató elemzi a pulzust az edzés gyakorlati és pihenőidei szakaszai során, hogy személyre szabott útmutatást nyújtson a gyakorlati szakasz megkezdésének optimális időzítéséhez.

Kifejezetten a magas intenzitású erőnléti edzésekhez tervezett – és tökéletes a több ízületet igénybe vevő, nehéz súlyokkal végzett gyakorlatokhoz – automatikusan észleli a legmagasabb pulzust a sorozatok végzése alatt. Az algoritmus figyeli a pulzust pihenés közben, és utasít, amikor eléggé regenerálódtál a következő sorozat megkezdéséhez.

Alvás és regenerálódás

A jó éjszakai pihenés az alap, amire a következő 24 órában építhetsz. Annak megértése, hogy hogyan alszol, és hogy a tested mennyire jól tud ellazulni az éjszaka folyamán létfontosságú ahhoz, hogy optimális döntéseket tudj hozni az előtted álló napra vonatkozóan.

Nightly Recharge™

A Nightly Recharge™ egy automatikus éjszakai regenerálódásmérés, amely megmutatja, hogy mennyire regenerálódsz a napi igénybevételed után. Segít abban, hogy optimális döntéseket tudj hozni a mindennapok során az általános jólléted megőrzéséhez, valamint az edzési- vagy fitneszcéljaid elérése érdekében.

A Nightly Recharge™ státusz két összetevőn alapul: hogyan aludtál (kipihentségi állapot), és mennyire nyugodott le a vegetatív idegrendszered (ANS) az alvásod kezdeti szakaszában (ANS-állapot).

Éjszakai bőrhőmérséklet

Az automatikus éjszakai bőrhőmérséklet-mérés figyeli az ingadozásokat a hőmérsékletben, amit a csukló bőrfelületén mér alvás közben. Majd összehasonlítja az értéket a 28 napos alapértékeddel, így jeleníti meg az eltérést az általános hőmérsékletedtől.

*A hőmérsékletmérési funkció és adatok nem szolgálnak orvosi, diagnosztikai vagy kezelési célokra.

SleepWise™

Ismerd meg, hogy alvási szokásaid hogyan befolyásolják a napi energia- és éberségi szintedet.
A SleepWise™ funkció napi éberségi előrejelzést ad számodra, amely segít tökéletesíteni az esti lefekvési rutinodat, hogy éberen és felkészülten nézhess szembe a napi kihívásokkal.

Az alvásmennyiség és -minőség, valamint tested belső cirkadián ritmusának figyelembevételével a SleepWise™ tájékoztat arról, hogyan halmozódnak fel az alvás hatásai idővel, láthatóvá téve az alváshiány és a rendszertelen alvási-ébrenléti ritmus hatásait.

Serene™

Lazítsd el a tested és csendesítsd le az elméd a Serene™ irányított légzőgyakorlattal!

A mély légzés közismerten egy könnyű és hatékony módszer a stresszkezelésre, az ellenállóképesség kialakítására és a koncentráció javítására. A Serene™ útmutatást nyújt a lassú, egyenletes ritmusú légzéshez, hogy összhangba kerüljön pulzusod a légzési ütemeddel – hat lélegzetvétel percenként, amely az optimális légzésszám tested stresszválaszának kikapcsolásához.

Sleep Plus Stages™

Az elegendő jó minőségű alvás létfontosságú az egészségedhez és jóllétedhez. Amikor alszol, a tested különböző alvásciklusokon megy keresztül, amelyek három alvásfázisból állnak: könnyű, mély és REM-alvás.

A Sleep Plus Stages™ automatikusan nyomon követi az alvás mennyiségét és minőségét (alvásérték), így megtudhatod, hogy mennyi időt töltöttél az egyes fázisokban az éjszaka során.

Az alváskövetés segítségével hosszú távra megismerheted alvási magatartásodat, és azonosítod azokat a napközbeni tényezőket, amelyek negatív hatással lehetnek az alvásodra.

X