Polar H10

A pulzusmérés aranystandardja.

A széles körökben a legjobb érzékelőnek tartott Polar H10 a szívdobbanások mérésének a meghatározója.

Verhetetlen minden szempontból.

Az orvosi kutatók és sportszakértők által világszerte elismert pulzusmérő az emberi szívverés páratlan pontosságú mérésére szolgál.

Pontosság

Az ok, amiért a hivatásos sportolók egyértelműen a H10-et választják már fél évtizede edzéseszközként.

Hírnév

Amikor mások hitelesíteni kívánják készülékük pontosságát, a Polar H10 pulzusmérőt használják.

Érték

A mérnöki munka klasszikus vívmánya, amely konzisztens módon a legmegbízhatóbb eredményt nyújtja megfizethető áron.

Akkumulátor-üzemidő

Akár 400 óra*

*vagyis több mint egy év napi egyórás edzés.

Vízálló

Akár 30 m-ig

Intelligens dizájn

Te is szereted, ha a dolgok pontosan arra szolgálnak, amire tervezték őket? A Polar H10 a pulzus pontos mérésére készült. És pontosan erre is szolgál.

Erős csat

Ez biztosítja a szoros érintkezést a bőröddel, hogy a mozgási interferenciát kiszűrje, amikor mozogsz.

Csúszásgátló szilikonredők

Így tartja állandóan az érzékelőt csúszásmentesen a mellkasodon az optimális pulzusmérés garantálásához.

Puha textil mellkaspánt

Maximális kényelmet biztosít az érzékelő használatakor, bármeddig is viseled.

A tökéletesség tudományos háttere

A pulzus pontos mérése könnyű lehet, azonban a pulzus precíz mérése magas intenzitású edzés esetén nem egyszerű. A Polar H10 EKG pulzusmérő pedig éppen ebben kiváló.

EKG

Elektrokardiogram (Polar H10)

OHR

Optikai pulzusmérés (Sportórák)

Remek kapcsolódás

Rögzítheted edzésszakaszaidat, okostelefonodhoz is csatlakozhatsz, az edzőtermi berendezések széles körének is továbbíthatod adataidat, és szinkronizálhatod kedvenc fitnesz- vagy sportalkalmazásoddal. Ráadásul más gyártók termékeivel is használhatod.

Egyetlen eszköz. Számtalan sport.

Lehet, hogy nagyobb pontosságra vágysz. Lehet, hogy nem akarod figyelmed elterelni. Vagy lehet, hogy egyszerűen nem akarsz órát (vagy egy mutatós ékszert az ujjadon) viselni edzés közben.

A pulzusmérő mellkaspánt ideális bármilyen sporthoz – és a Polar Flow-val több mint 150 közül választhatsz.

Az eddigi legnagyszerűbb vezeték nélküli pulzusmérő?

Tekintsd meg, mit mondanak a Polar H10-ről a szakértők, a hivatásos sportolók, és a legfontosabbak, a vásárlóink... és próbáld ki saját magad is. És tudasd velünk, ha egyetértesz.

Mike Bewley

Strength and Conditioning Coach

“I use the H10 to gauge individual, and team-specific loads to optimize training efficiency and recovery for peak, game-time performance.”

DC Rainmaker

Sports Technology Reviewer

“The Polar H10 is one of the most accurate sensors on the market, but also one that is comfortable to use and easy to swap the battery without subsequent issues with the strap.”

Laura Hottenrott

Athlete

“Not only is it super accurate, but the strap is also very comfortable even during very long training sessions.”

Így viseld gondját a Polar H10-nek

Szeretnéd maximálni az érzékelőd élettartamát? Ezekkel az egyszerű tippekkel biztosíthatod, hogy a megmegbízhatóbb pulzusmérésben részesülj minél legtovább.

Mi az az EKG?

Az EKG – vagyis elektrokardiogram – a szívből származó elektromos jelek vizuális megjelenítése.

Ahogy a szíved ver, az elektromos jelek áthaladnak testnedveiden keresztül a bőrödig – ahová elektródákat helyezhetsz a változások mérésére.

A legmegfelelőbb hely erre a mellkas, hiszen az található a szívhez legközelebb – tehát a legjobb eszköz erre egy pulzusmérő mellkaspánt, mint a Polar H10.

Mi az az OHR?

Az OHR – vagyis optikai pulzusmérés – a PPG-jeleket méri, értelmezi és használja a pulzus kiszámítására.

A PPG a fotopletizmográfia (vagy fotopletizmogram) rövidítése, amely egy szerv térfogatbeli változásának optikai mérését jelenti.

Röviden: Az ORH technológia LED-eket és fotodiódákat használ a bőröd alatti véredények méretbeli változásának mérésére – ezért ideális megoldást jelent a csuklón viselt készülékek, például a Polar sportórák számára.

EKG és OHR: melyik a jobb?

Ez az igényeidtől függ.

A sportóráinkban használt OHR technológia a csuklóról méri a pulzust. Ha fontosnak tartod a stílust, a használhatóságot, a komfortot és a kényelmet, és szeretnéd látni élőben az állapotod edzés közben, valamint folyamatos aktivitáskövetést és alvásfigyelést is igényelsz, akkor a sportórák jelentik a legjobb választást számodra.

Azonban ha olyan magas intenzitású edzést vagy teljesítménysportot kívánsz folytatni, amely extrém karmozgással jár (ütősportok), és pontosabb mérésre van szükséged, amely gyorsan reagál a hirtelen emelkedő pulzusra (intervall edzés/sprint), mindezt anélkül, hogy a hőmérséklet, a víz, az izzadság vagy a bőrpigmentáció befolyásolná a mérést, akkor a mellkaspántos EKG-érzékelő, mint például a Polar H10 pulzusmérő tesz eleget minden követelményednek.

X