Alkalmazások

Üdvözlünk a Polar Flow szolgáltatásban.

Polar Flow

Ingyenes, egyszerű, online platform, amelyet emberek milliói használnak szerte a világon, hogy nyomon követhessék és elemezzék edzésüket, edzettségi szintjüket, aktivitásukat, regenerálódásukat és alvásukat.

Eddz okosabban, ne keményebben.

Alakítsd át tested adatait olyan információkká, amelyek segítségével optimalizálhatod edzésed: javítsd teljesítményedet, előzd meg a sérüléseket.

Tűzd ki céljaidat. Tervezd meg a sikert.

Tervezd meg és szabd testre a kívánt edzésszezont – oszd fel az edzéseket időszakokra, állíts be heti célokat, tervezz koncentrált edzést, és hozz létre edzéseket.

Ébredj részletes alvásadatokra.

Hogyan aludtál? Ismerd meg az alváselemzés teljesen új világát: tekintsd meg az alvás minőségét, időtartamát és az egyes alvásfázisokban töltött időt.

Hasznosítsd regenerálódási adataidat.

A rövid és hosszú távú állapotodon alapuló visszajelzések és javaslatok segítségével megtudhatod, hogy szervezeted regenerálódott-e, és ismét készen áll-e az edzésre.

Minden tevékenységed egy helyen.

Tekintsd meg lépéseidet, elégetett kalóriáidat, megtett távolságodat és 24 órás pulzusadataidat egyetlen nézetben. Tartsd szem előtt céljaidat, és igazítsd őket igényeidhez.

Szabd személyre az élményt.

Finomhangolhatod az órád által nyújtott élményt a testreszabható edzésnézetekkel, az számlapokkal és a több mint 130 kedvenc sportággal kapcsolatos mérőszámmal.